bez urážky člověče, ale co znamená, že budu prodávat sudo, když se budu učit bout chemii, wow, vypadáš jako já, když jsem dělal křeslo kuchaře v podzemním úlu nebo v letech wetdreams/zonez.
zaprvé jak bys sbíral prekurzory? pokud jsi v EU, tak to víš jako já, protože kromě české republiky a nějaké thajské komunity, která používá a prodává shaboo a růžové tablety yaby, neexistuje žádný větší obchodník s d-methem pouze thajcům.
taky rc scéna tady v eu byla obrovská a nemluvím o dnešní době, ale od vzniku scény v uk, zákazu uk a tehdy byla scéna nepřehlednější, myslím tím, že mě málem zabili z bromodragonfly, který jsem v té době používal pro obchod s novinkami, protože před zákazem číny tady v eu byly internetové obchody z polska a emailoví prodejci jako till.i.come, kteří prodávali pse extrahovaný z tablet, ale myslím tím, že se nedá vydělávat přes výrobu pse.
Také nezapomeňte, že většina metod, které najdete, už není použitelná, zejména v USA.
Nejlepší jsou bílé 60 nebo 120 mg, osobně používám pouze 60 mg pse 2,5 cetirizinu, ze kterých se dají vytáhnout dobré jílky, nebo 120 s povidonem.
také nezapomeňte, že psaní od legendárních borců, kteří zde sdílejí toto boží dílo, je vždy závěrečným procesem dlouhé cesty plné neúspěšných pokusů a zkoušek.
a také minimun pse pro dobré vaření nováčků je podle mých zkušeností 8/10 gramů pse fb,