Question Fluorované amfetaminy

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Jaké amfetaminy lze insuflovat? V psyconautwiki jsou některé, které vykazují infuzní spotřebu, a jiné ne? Mám 3-fma, které mi dali omylem a při insuflování je velmi bolestivé a ve wiki nemá insuflovanou spotřebu. Udělali chybu v objednávce. Koupila jsem si pelety. Nějaké doporučení? Amfetamin jsem neužíval asi 6 let a nepamatuji si, jestli to tak bolelo.

Možná mám zlomený nos z toho všeho řezaného kokainu, který jsem celou tu dobu bral.

Líbí se někomu téma RC? Objevil jsem ho nedávno a zaujalo mě. ale ty prášky, na 3fma si koupím pravý amfetamin, který je levný

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
V jedné knize jsem četl, že někdo měl opravdu čistý 4-fluor, dvakrát přečištěný a neměl žádné potíže se sulfátem. odpovídající aldehyd a propen však... blízký benzilchloridu, pokud je v horkém roztoku.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
A jak ji mohu přečistit? Pokud je to velmi složité, mohl bych to vykrystalizovat?

View previous replies…

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Můžete provádět acidobazickou a/b purifikaci, podívejte se na vlákno v této sekci. místo extrakce rozpouštědlem můžete provést destilaci parou pro dosažení maximální čistoty.
Sůl můžete promýt suchým acetonem.
Můžete rekrystalizovat z horkého alkoholu.

To je asi tak všechno, co byste mohli prakticky udělat.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Mohli byste mi poskytnout odkaz na tento příspěvek? Jak je to s parní destilací?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
destilace s vodní parou je postup, který se týká pouze čištění volné báze a pro malá množství je docela těžkopádný (musíte volně vyluhovat vodný roztok soli {desítky gramů} přidáním louhu, dokud se nezvýší pH, a pak přes zahřátý roztok propustit proud páry, který zachytíte pomocí kondenzátoru destilačního můstku, zkrátka oříšek).

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Bylo by pro mě snadné ji vykrystalizovat. Potřebuji alkohol a to je vše, že?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Pokud mluvíme o destilaci FB s vodní parou prováděné w/o drahého laboratorního vybavení, mám na mysli základní destilační soupravu + varnou desku + vakuový kompresor, kolik času obvykle trvá vydestilovat 500 ml FB a jaký je očekávaný výtěžek v procentech? Pravděpodobně je třeba regulovat povrchovou teplotu v rozmezí 110-130, že?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Nedokážu přesně říct, ale základní je vše, co potřebujete, žádné vakuum není potřeba. 500 ml báze (kromě rozpouštědel) jsem navíc nikdy nedestiloval.
Ztráty jsou prakticky nulové, protože ve skutečnosti odstraňujete své nečistoty a rozpouštědlo, nikoli produkt. na toto téma jsem zkoušel jak pod proudem N2, tak v atmosféře a není v tom velký rozdíl.
Vaše RM se zvýší maximálně na 110 ish v závislosti na nečistotách rozpustných ve vodě, nemám představu o povrchové teplotě desky, teplota se obvykle měří sondou uvnitř, povrch desky vám toho tolik neřekne.
Pokud používáte desku, je důležité zabalit přístroj do fólie, aby byl co nejlépe izolován, pro rychlé a bezproblémové výsledky musí být celé zařízení horké až do okamžiku, kdy kondenzátor začne chladit páru.

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Syntetizoval jsem 2-FA a 4-FA mnohokrát. Mám pocit, že se tyto látky po vdechnutí nijak neliší od amfetaminu. Ale 4-FA poskytuje lepší účinek při perorálním užití. Zajímavé látky, 2-FA dává mírnou stimulaci s euforií a 4-FMA je velmi podobná MDMA.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Existuje nějaký snadný způsob, jak očistit amfetamin, abych mohl dobře inhalovat? fungovalo by to s alkoholovým ipa? Nebo je lepší použít suchý aceton?

Protože pochybuji, že může vykrystalizovat do větších krystalů.

View previous replies…

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Rekrystalizace je purifikační technika, jejímž smyslem je zadržet nečistoty v kapalné fázi, nikoliv nutně vypěstovat větší krystaly.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
pokud je výrobek opravdu znečištěný, je třeba provést postup rekrystalizace "podle knihy", který nejprve zahrnuje filtraci vroucího roztoku, do kterého se přidá aktivní uhlí a filtruje se za horka, než se roztok nechá vychladnout (pozor však, při přidávání uhlí do vroucího roztoku se pění a nálevka musí být opravdu horká, samozřejmě je nutné vakuum)

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Při vdechování je to nepříjemné, chtěl bych to umět vyčistit, nejsem odborník. Mohu provést čištění pomocí IPA. Mohu také sehnat ethylalkohol bez bitrexu, abych mohl provést rekrystalizaci. 3-fmp má roztok v ethanolu cca 30 mg-ml. musel bych se znovu podívat do pdf, abych to potvrdil. co by bylo nejjednodušší udělat? Nevidím se na to, že bych byl schopen udělat i oddělení báze.

Mám udělat obojí, čištění a rekrystalizaci? Pokud nemohu inhalovat, raději krystaly přidám do nápoje, protože přidání sulfátu je pro mě složitější na dávkování a výpočet. Preferuji možnost brát to nosem, ale být čistý a bez bolesti, pokud to nejde, chtěl bych mít možnost vyrobit krystaly, abych to mohl dát do nápoje, nebo alespoň granule nebo něco konzistentnějšího

pokud čištění IPA slouží k tomu, abych mohl inhalovat zapomínám rekrystalizovat. na vysvětlenou pokud se nemůžu vyčistit dost nějak získat granule nebo krystaly

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Vidím, že jsem toho schopen. až na tu prázdnotu, ale něco mě napadne.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Pokud budete něčím omývat, udělejte to studeným suchým acetonem. IPA bude fungovat také, ale to musí být zejména suché a studené.
Myslím, že pan Haber vám to trochu komplikuje, normální recryst. vám výrobek slušně vyčistí, není třeba vakua. Jednoduše zahřejte trochu metanolu nebo IPA k varu a ten horký alkohol po troškách kápněte, abyste vyřešili všechen svůj prášek. pak to jednoduše nechte nerušeně ležet nahoře na mrazáku a po zchladnutí na pokojovou teplotu to strčte do mrazáku.

Last edited:

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Záleží na tom, kolik stojí nákup suchého acetonu. Aceton se prodává jako ředidlo na barvy a vidím některé odstraňovače laku na nehty, které tvrdí, že obsahují 100 % acetonu. Nevím, jestli se dá sehnat čistý suchý aceton. IPA se dá sehnat snadno.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
V začátcích jsem měl spoustu potíží s acetonem na laky na nehty a vždy se ukázalo, že je to minimálně 50 % vody, ale asi záleží na tom, kde se nacházíte, řešením problému je samozřejmě destilace (protože odlakovač na nehty je roztok acetonu ve vodě, což je dosti bohulibé). Ale praktický význam acetonu (nebo alespoň MEK) je tak velký, že si dovedu představit i odhodlaného člověka, který by ho skutečně syntetizoval z IPA mírnou oxidací (reflux s bichromanem přešel na destilaci, jak naznačuje změna teploty, protože aceton vře při cca 55C, stálé odstraňování produktu by mělo být snadné a čistota slušná)

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Nemám žádné laboratorní vybavení, abych mohl destilovat aceton, potřeboval bych minimálně laboratorní sklo.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Je pravda, že jsem jednou přidal bezvodý chlorid vápenatý (hodně) do acetonu třídy odlakovače na nehty, dokud se exotermicky nevysolil (mírně), pak jsem izoloval horní vrstvu a přidal další CaCl2 anh. (siccum), který dále absorboval vodu, a pak jsem použil přibližně 35 % původního objemu produktu jako "aceton", který sice stále nebyl čistý v absolutním smyslu, ale splnil svůj účel. Jiné sušicí prostředky by asi také udělaly své, protože doporučuji prověřit fenomén vysolování, protože je klíčový v ghetto chemii.