I při správně naředěném a homogenním produktu z něj budou lidé o.d. Z pouhých nešťastných náhod. A pokud je váš produkt naředěn přesně podle specifikací, spousta uživatelů bude o.d, protože předpokládají, že je slabší. Fentanyl je morální problém, ať už se ho snažíte ospravedlnit jakkoli. Tlačením jedu na ulici životy nezachráníte. Je v pořádku, pokud to považujete za odpovědnost koncových uživatelů nebo je vám to prostě jedno, nebo ještě lépe: vyrobte si ho pro vlastní spotřebu. Ale nevymýšlejte si chabá ospravedlnění. BS není cool.
Upřímně řečeno, mám pocit, že v tuto chvíli by nejbezpečnějším způsobem, jak to ukázat lidem, kteří jsou naivní, ale přesto trvají na tom, že to zkusí, bylo prostřednictvím médií. Alespoň by mohli vidět příslušná bezpečnostní opatření.
Kolik 4-piperidonu mám použít v prvním kroku? Nebo jak to mám zjistit sám? Věděla jsem to, takže na mě moc nechoďte, ale je to zásadní informace, která byla vynechána, a já jsem se ji snažila zjistit na internetu.
Takže jak se dá nejjednodušeji získat fentanyl nebo karfentanyl? slyšel jsem, že to lidé mohou udělat z litteraly ze šrotu a jen přidají do nějakého shi** hlavní chemikálie a dostanou ve finále karfentanyl nebo fentanyl, takže může mi to někdo vysvětlit ?