Question Může mi někdo říct, co potřebuji k provozování tajné drogové laboratoře [četl jsem PDF, ale nerozumím tomu].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Chci vědět, co potřebuji k provozování tajné drogové laboratoře četl jsem PDF o tajných drogových laboratořích, ale je pro mě těžké mu porozumět
Vysvětlení by mi velmi pomohlo.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Dokážete z tohoto seznamu říci, jaká chemická látka je drahá? Tato činidla jsou také zcela bezpečná a legální.
  • 100 g glycidových etherů BMK (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH nebo KOH;
  • ~80 ml HCl (35 %) nebo 100 ml H2SO4 (45 %);
  • ~600 ml DCM nebo petroletheru;
  • ~100 g MgSO4 nebo Na2SO4;
  • ~500-600 ml destilované vody;
  • ~ 50 g NaCl (volitelně);
Který obrázek máte na mysli?
Uvádí zdroj s odpovědí na typickou otázku, někteří lidé si myslí, že je mnohem jednodušší položit otázku typu "Co je a-Oil nebo co je baňka s kulatým dnem", než použít google. Samozřejmě nebudu psát stejné vysvětlení několikrát. Někdy si musíte najít odpovědi sami, místo abyste se dožadovali odpovědí s pěnou u pusy.
Dodavatele p2np můžete najít prostřednictvím fóra BB Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Špatný začátek,jestli je to stumbelnlock,člověče zamysli se nad tím co bude dál a jestli je to tvoje věc,bez legrace kamaráde,buď opatrný a sežeň si víc informací,nerad čtu že se nějaký jiný kamarád vyhodil do vzduchu nebo si popálil obličej af,není to legrace,je to opravdu nebezpečná práce,prosím nepodceňuj to,neříkám nedělej to,prosím udělej si víc reaserge pro tebe toutch něco,
Myslím to jako přítel, který to s vámi myslí dobře a chce, abyste v tom uspěli.
Buďte v bezpečí