Question Může mi někdo říct, co potřebuji k provozování tajné drogové laboratoře [četl jsem PDF, ale nerozumím tomu].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Chci vědět, co potřebuji k provozování tajné drogové laboratoře četl jsem PDF o tajných drogových laboratořích, ale je pro mě těžké mu porozumět
Vysvětlení by mi velmi pomohlo.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Jen to vyžaduje čas a z vaší strany velké úsilí, protože je zde mnoho aspektů.

Nejde jen o vybavení nebo chemické znalosti, ale také o vybudování správné infrastruktury pro dodavatelský řetězec a zejména o zavedení bezpečnosti, abyste se nenechali chytit.

Dejte si na čas

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Pokud se musíte ptát na tuto otázku, je pravděpodobné, že byste neměli opustit svou každodenní práci. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Proč se na tyto hloupé otázky odpovídá a dobré otázky se ignorují. Snažíte se pěstovat kulturu krmení idiotů lžičkou?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Myslím, že zejména otázky pro začátečníky potřebují přímé rady, jako jsou výše uvedené, aby byla zaručena větší bezpečnost pro všechny zúčastněné.

Na kterou z vašich otázek jste nedostali odpověď? Možná vám můžeme pomoci

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Pokud jsem se dovtípil, existují v rámci tohoto tématu i další problémy, jako je základní porozumění chemii (které mi do jisté míry také chybí) těch, kteří tuto cestu vykonávají, nebo se stoprocentně neřídí radami.

Pokud jsem dobře pochopil, cesta k získání P2P byla v tomto tématu dostatečně dobře vysvětlena a mohla být úspěšně provedena, zatímco cesta od P2P k finálnímu produktu byla zmíněna stejně, ale účastníci vlákna, které jste odkazoval, ji zatím provést nemohli. Zejména pro reakci Leuckarta je ve fóru podrobná zpráva.

Prosím, opravte mě, pokud se mýlím, jen si pamatuji, že tento příspěvek nebyl zatím pro všechny 100% úspěšný z několika důvodů. Ale ne nutně proto, že nebyly zodpovězeny všechny důležité otázky.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P je velmi kvalitní
N-formy je skvělá kvalita
Všechny otázky položené v tomto tématu jsou určeny pro další krok
Vím, že je tu (6 lidí), kteří čekají na radu pouze pro poslední krok.
A jak jsem tu před pár dny četl.
odpověď je již zveřejněna, ale pro normálního uživatele je potřeba ji pouze dekódovat.

Nula uživatelů zde dokáže tento obrázek dekódovat.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Dobrý den, respektujte všechny členy fóra a buďte prosím slušní. Na našem fóru nepřijímáme hrubou komunikaci. Každý si zde zaslouží pomoc.
Jsou zde stejné dotazy, toto téma jsem již popsal v detašovaném tématu P2P syntéza z glycidových etherů BMK

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Dobrý den, pane @G.Patton cesta, kterou chcete, abychom použili, je určena pro výrobu v malém měřítku.
Velmi drahé chemikálie a vysoké riziko nákupu těchto chemikálií.

Proto je potřeba, abychom postupovali touto cestou syntézy zde na obrázku .
Pokud někdo dokáže dešifrovat tento obrázek, je pak možné vyrobit A-olej ze všech legálních produktů.
není zapotřebí žádných velmi toxických chemikálií a je to nejlevnější způsob jeho tvorby .
Tomu se říká pokrok.
Chápu, že prodejcům chemikálií se tato cesta nelíbí.
Dává to smysl.
Ale já jsem tady proto, abych se to naučil legální cestou bez vysoce vyjmenovaných chemikálií, které jsou toxické a zakázané a tam za předražené

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Velmi si vážím lidí, kteří na otázku skutečně odpoví.
Už mě nebaví odpovědi odkazující na jiná vlákna. To vůbec není odpověď, ale jen dobré pro vytvoření zmatku.
Chápu, že může být frustrující, když je stejná otázka položena několikrát.
ale to je součást práce. A odpovědi jsou vždy nezávazné.

PS: omlouvám se, myslel jsem, že jsem v tématu A-oil od Saula.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Myslím, že jakmile se budete chtít vydat cestou, kterou se ve velkých laboratořích zabývá většina chemiků v Nizozemsku (kromě katalytických hydrogenačních cest), budete se muset vypořádat s velmi omezenými chemickými látkami. Podle mých zkušeností OTC zdroje pouze prodlužují celý proces, činí trasy méně škálovatelnými a někdy dokonce bývají dražší.

Pokud hledáte ''legálnější'' způsob výroby volné báze nebo rychlosti, proč se nepodívat na cestu NaBH4/CuCL2?
Musíte pochopit i tým odborníků na tomto fóru, když musíte odpovídat na dotazy tisíců lidí, ale byly zveřejněny jinde, je nejjednodušší poradit ověřit, kde byly zveřejněny původní informace.

Obecně platí, že vše, co potřebuješ pro svou trasu, je již zde na tomto fóru.

1. Syntéza P2P z glycidových etherů BMK
2. Leuckartova aminace 1-fenyl-2-propanonu (P2P) na amfetamin a metamfetamin. Směsné měřítko.

Kromě expertního týmu, který s tím má zkušenosti a mohl by být v případě potřeby konzultován, jsou zde také někteří pravidelní uživatelé. Opravdu nerozumím tomu problému.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 je zakázaný sir a P2nP je na vrcholu každého seznamu sledovaných látek
Také tato cesta je velmi drahá .
To jste pochopil špatně, velké laboratoře pracují s legálními produkty, pokud mohou, protože mají normální cenu a jsou legální.
Proč si myslíte, že apaan byl od roku 2009 do roku 2018 chemickou látkou NR 1, protože byl legální a levně se dal koupit za 20 €/kg.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP je kontrolováno jako čert, dokonce i prodejci polských výrobků ho už na svých webových stránkách neuvádějí, protože z toho

můžete koupit, ale jen pravdivé soukromé zprávy pro vracející se zákazníky, kteří je už nevidí uvedené.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hmm, jaká je vaše cílová cena za litr volné báze?
Tato cesta by mohla být provedena za 300EUR/litr, pro běžné lidi, kteří nemohou nakupovat tuny prekurzorů, to bude stát přibližně 600EUR/litr, což je stále v pořádku
Jsem si jistý, že ty laboratoře, které to dělají, se o své přesné trasy nepodělí. Zvláště ne na internetu
Odkud to máte? Mohl bych klidně jmenovat spoustu prodejců P2NP právě teď, kteří to prodávají veřejně, protože to není nelegální

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Al vaše odpovědi jsou správné a P2nP je stále legální, ale není uloženo objednat .
Největší prodejce v Polsku z P2nP v poslední době již není uveden.
Také když použijete vyhledávací lištu, nejsou již žádné položky k nalezení.
Asi k tomu mají nějaký důvod.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ano, asi máte pravdu.

Nikdy bych si ale P2NP nekoupil online, existují skvělé alternativní možnosti, jak se k výrobku dostat.