🔍 Nejžádanější!

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,771
Deals
666
Hledáme dodavatele chemických látek po celém světě. Zanechte zde prosím odkazy na dodavatele, které znáte a kterým důvěřujete.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
A nevadí vám sdílet své techniky pro import? Je zasílána jiné osobě nebo na volnou adresu nebo jaký je váš trik? (Plně chápu, pokud odmítnete odpovědět, samozřejmě :).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Stačí používat správné (vlastní) údaje. Větší pozornost upoutáte použitím prázdných adres, schránek nebo jiných konstrukcí. Pokud vás budou chtít, stejně vás dostanou.

Ujistěte se, že znáte místní zákony, a ujistěte se, že máte "trochu" věrohodný příběh.

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Mohli byste případně zvládnout zasílání 2000 litrů GBL měsíčně a poslat mi je. Mám živnostenský list, který je s tím spojen, ale rád bych to dostával jako něco jiného s případně přidaným potravinářským barvivem, abych se ujistil, že to není vnímáno jako GBL. Byl bych vám navždy zavázán a slíbil bych, že vám v blízké budoucnosti postavím sochu?

pingu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do you know how to comunicate with PGP AES-256 Encryption?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,206
Deals
1
Můj soused platí nejvyšší cenu za
4m-propriofenon
2b-4m-valerofenon
Fenylmagnesium bromid a další grignardy
Dimethocaine HCl
Mnoho dalších chemikálií,
ale musí být dodávány pouze z tuzemska, Us-2-Us. Nic z Číny nebo Polska. Nic přes celnici. Někdo odvážný by to mohl dovážet po kilech, rozložit a s obrovským ziskem přeprodat.
Na této stránce jsou inzeráty na 125 dolarů/kg d-kain HCl z Číny, můj soused by zaplatil desetkrát tolik.

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
I think prices are more realistically in the area of ~3000+ USD from the factory.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
2c-H. Proč je to těžší sehnat v kyselém anhydridu mohu sehnat i kyanogen bromid a nádobu do ledničky, ale 2c-H si myslíte, že jsem žádal o raketomet udělal můj obzor prostě příliš úzký nějaké návrhy