Аз съм в Европа и се грижа за външната политика на САЩ. Това, което САЩ правят в САЩ, е по-малко(не) интересно за обсъждане.
fidelis: първата част: Не съм съгласен с вашия ъгъл. Не може да се обсъжда тук. Лошата имиграция в европа е разкъсала добрата стара европа, колкото повече лоша имиграция - толкова повече престъпност. Грижата на Европа за имиграцията е напълно различна от тази на САЩ. Аз съм небрежен към колониалните грехове и коренното население. Интересувам се от съвременния живот и неговото подобряване. Заседналите примитивни култури не помагат на никого. Гените и културата са различни същности и начинът на живот на индианците в САЩ е безполезен за мен. Няма да коментирам никаква евгеника. I
Разбира се, че съм щастлив да бъда от вида на хората, които са изградили Европа. Това със сигурност работи за мен и не искам да се грижа за каквито и да било проблеми на чужденците. Нека тогава да са аутсайдери, докато не станат уважавани в моите сини очи. Сетроподобната обвивка на човека е с ниска стойност, доминираща стойност имат действията на индивидите. Всички могат да се държат добре, ама хайде тогава го направете или се изпързаляйте в уимзиленд. Сега имате своя шанс.
2: Байдън управлява САЩ добре. 3: Не знам какво да се подобри в САЩ, е, сигурно защо САЩ не легализират повече наркотици, ами това отнема време, но аз съм защитен от войниците на НАТО, за да не бъда измъчван, нека си спомним колко американски момчета загинаха в алчните войни на Европа, объркани. Живея и се наслаждавам на предоставения ми спокоен живот на рамото на гигантите, където САЩ са шефът, който трябва да се целува, лично Джо Байдън, който не ме опипва.
4: По подразбиране не харесвам лудите и наркоманите, пристрастени към наркотици. На тези хора твърде често не може да се помогне, това са усилия в канала. Имате избор да не правите вредни наркотици. Изборът има последици и не бива да се финансира добросъвестно, аз съм капиталист и лудите наркомани не са печеливши най-вече, а избор има за наркотиците. Няма да се оставя да ме заблудят отново такива малоумници. Разбира се, може да има и много добри наркомани като тук, в ББгейт. Не като тези, които срещам на улицата, те са унтерменш-близки, унищожаващи за нормалните потребители и пазара. Аз съм антисоциалист, лек либертарианец, материален трансхуманист. Цялата ми "допълнителна" емпатия е изтръгната от лошия опит. Съсредоточавам се само върху добрите събития с капиталистическо мислене; какво има в това за мен и какво има в това за теб, приятелю. Да се възползваме