Защо няма амфетамин под формата на оксалатна сол

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Защо няма амфетамин под формата на оксалатна сол

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Можете да образувате оксалатна сол на амини, но предполагам, че е малко сложно, може да е добра алтернатива на hcl, но ако в продукта ви остане оксалатна киселина, тя е токсична

Свободната аминова основа се разтваря в 5 пъти по-голям обем сух IPA и се добавя по капки към 1 екв. безводна оксалова киселина, разтворена в IPA. В някои случаи не се образува директно твърдо вещество. Добавя се 3 пъти обема на етера и ерленмайерът се поставя във фризера. Един час по-късно се е образувала обемна пухкава бяла утайка. Тя се филтрира във вакуум, като се получава твърдо вещество, подобно на гел. Тя се тритурира под етер и се изсушава чрез изсмукване, а след това под вакуум. Възстановяването е между 60 и 95 %.
При изпаряване на филтрата се получава маслен материал, който се кристализира, когато се покрие с етер и се постави във фризера. Повторната хризатилизация с IPA:етер отстранява последните следи от оксалова киселина.

С този метод могат да се образуват и цитрати
Вместо IPA можете да опитате да използвате етилов ацетат

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Благодаря ви за търпението да отговорите, всъщност все още не съм стигнал до този етап. В момента изпитвам неуспех в процеса на извличане на ефедрин от ефедра с помощта на ефедра.

View previous replies…

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Всичко е наред, а що се отнася до извличането от ефедра, не мога да ви помогна, защото никога не съм го правил сам и дори не съм проучвал много за това

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Имам смела идея: Тъй като Ephedra sinica непрекъснато освобождава ефедрин, когато се разтвори в гореща вода, възможно ли е директно да се нагрее смес от Ephedra sinica, йод, червен фосфор и вода под обратен поток в продължение на 24 часа? Би ли могъл полученият продукт да даде директно метамфетамин със свободна основа?

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Може би ще има нисък добив с много органични странични продукти и кой знае какви странични реакции, изобщо не бих го препоръчал

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Благодаря ви, но с настоящите ми ограничени ресурси може би няма да мога да създам никакъв полезен продукт. В момента не съм в състояние ефективно да извлека дори прекурсора ефедрин от растението ефедра.

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Опитайте други начини, може би опитайте да извлечете ефедрин или псевдо от хапчета

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Моята страна няма достъп до такива медикаменти, а много разтворители са с ограничен достъп. Понастоящем изглежда, че най-реалистичният вариант е да се извлече ефедрин от растението ефедра и след това да се следва московският път с помощта на йод и червен фосфор в рефлукс. Последващата пречка обаче е получаването на газ солна киселина и не съм сигурен как да постъпя. Имате ли някакви предложения по отношение на газа солна киселина? Могат ли безводният калциев сулфат и оксаловата киселина да генерират газ солна киселина? Единствената киселина, до която имам достъп, е оксаловата киселина, поради което попитах за оксалатни соли. а единственият наличен разтворител за екстракция е петролен етер и не знам дали той може директно да замести хлороформ или толуол за приложение.

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Не бих препоръчал да се работи с hcl(g) много начинаещи химици умират по този начин, за да направите hcl газ, ще ви трябва сярна киселина

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Без газообразната солна киселина, дори и да успеете да получите свободната основа на метамфетамина, той трудно би могъл да кристализира. Имате ли някакви други предложения? Сярната киселина е ограничена и недостъпна за мен за получаване.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
686
Deals
65
Опитвали ли сте това сами и може би бихте могли да предоставите снимки на крайния продукт?

Намерих го в друг форум, където потребителят споменаваше и възможността за използване на лимонена киселина вместо оксалова киселина в същата процедура :)

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Зависи в коя държава се намирате

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Може ли да се осъществи кристализация с помощта на титруване на разтвор на солна киселина?

View previous replies…

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Да, можете да го кристализирате в етер със солна киселина

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
О, боже, етерът също е регулиран, може ли тогава да се използва петролен етер?

oldgalaxy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Вместо с етер можете да направите рекристализация с два разтворителя - с ипа и ацетон, можете да го направите и само с ацетон, ако искате, не е задължително да е безводен

smdoukeyi

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Имам достъп само до петролен етер, мога ли да го използвам?

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
57
u може да прави сол, но амфетамин hcl

Mohammed_Lee

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
Здравейте! Имате ли опит в производството на амфетамин hcl или някакви ликсове за производството му?