Благодарим ви за предоставената информация! Да, може да се окаже, че не си спомням точно кой номер беше изписан на торбичките, съдържащи такива РК, и..
Само една малка, незначителна цифра може да има определено голямо значение!
тогава вероятно съм имал 2c-t-2. Мисля, че дори взех по-голяма доза, защото не усещах никакъв ефект повече от 1 час, затова и втора... Когато сме млади, всички правим глупости
Много ми харесва твоят Nickame хехе. SANDOZ е най-добрата марка, която прави такива невероятни търговски реклами и всичките им фармацевтични продукти, с които се злоупотребява (като Oxy, fent patches) - "магически" те са най-подходящите за такива употреби.
Oxy sandoz: отлепва се като презерватив, покритието не е залепено върху хапчетата
След това е достатъчно едно НЕЖНО натискане, за да станат хапчетата на фин прах, като се отстрани цялата ER.
Помощните вещества са много неутрални, което го прави най-неприятния оксид за смъркане и магически с PH, практически вече добър за IV.
Лепенките са на най-високо ниво: преди да бъдат принудени от законите да поставят "анти-злоупотребяващите" дермапач вместо торбичка с гел, Sandoz добавяше към такъв гел, обикновено просто изстискан и изпушен... подсладител вътре!!! за най-добър вкус на пушенето
някаква причина защо иначе трябва да поставят подсладител към дермапач??
пазете се