Толкова е странно, че никой, който го продава, дори няма да каже какво е това. Всеки друг РК ви казва точно какво е това. Що се отнася до доброто и лошото, това е в очите на наблюдателя. Можете да погледнете серт, Dat съотношения, инхибиция на транспортера, обърнат навътре, можете да погледнете милион измервания, но няма акъл за вкус. Точно днес забелязах, че BPZ има съотношение серт/дат, много близко до това на кокаина, и си помислих: "Хммм, това може да ми хареса!", но после прочетох, че е халюциноген, а това определено не би ми харесало. Мислех за a-pvp, но съотношението е извън класацията! чист dat, няма еуфория, предполагам. Така че,да спекулираш с това как ти харесва даден наркотик, като четеш за idt, е трудно да се направи. На мен ми харесва да пуша крек. Не съм и против метамфетамина, но в него няма еуфория като в крека. Аз съм почти единственият човек, когото познавам, който е издържал известно време, без да краде, да лъже и да се превръща в пълно говно. Фронталната ми кора има сериозна ишлеме. Може би това е причината.