Question Какво е CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Гледах няколко филма за КРАК. какво е КРАК? наистина ли го приготвят на котлон в кухнята?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
да, абсолютно можете да си го приготвите у дома с лесни съставки от всеки магазин купете не се пристрастявайте прекалено, винаги използвайте правилните дози

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Сериозно ли е това? Кракът е кокаин. Кокаинът, който си купувате и който е на бучки прах и е лъскав, е кокаин hcl. Към него е прикрепена онази киселина, която го променя много в химическо отношение. Ако използвате основа и неутрализирате тази киселина, тогава тя изчезва и имате (свободен) кокаин. Кокаинова основа. Базов кокаин. Двата най-популярни метода са да се използва амоняк, отровен газ, разтворен във вода ( неговото ph е основно), а другият метод е да се използва натриев бикарбонат или карбонат, и двата основни по ph. Хората наричат продукта от бикарбонат и карбонат "крек". Обикновено това е по-необработен продукт от метода с амоняка, но това е резултат от допълнителните стъпки, необходими за извличане на отровния амоняк от него, а крекът може да бъде също толкова чист, колкото и свободният кокаин, ако го почистите. Правил съм го на печката, в микровълновата печка, в лъжица и на дъното на попкан. Вероятно съм го правил и по други начини

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Благодаря за отделеното време за обяснение, аз съм от страна от третия свят, така че съжалявам, ако задавам глупави въпроси