Редактиране (18.): Прецакайте DDOSER. Средният ми пръст е насочен към теб, а членът ми е насочен в майка ти.
Току-що стана 10Х пъти по-трудно да свалиш съществуваща връзка с Дред. Вероятно все още ще получавате проблеми с таймаута (повече сега) при достъп до Dread, но вземете нова самоличност и се надяваме, че ще стигнете до captcha. Все още ще е по-бавно, отколкото ми се иска, скоро ще наглася този процес на въвеждане около пръстена, който ще бъде практически невъзможен за сваляне (освен ако мрежата Tor не се срине). Поне такава е надеждата.
Бих искал също така да изкажа голяма благодарност за размера на подкрепата, която получихме по време на този престой. Хората мразят да ни спират толкова, колкото и ние мразим това. Заради това си заслужава, когато свършим всичко. Ще работим няколко дни, за да стабилизираме този процес, за да запазим високото време за работа и да подобрим достъпността.
Интересно е да се види промяната в мрежата Tor, когато започна атаката на Dread:
https://metrics.torproject.org/torperf-failures.html?start=2022-09-01&end=2022-09-18 (метриките изостават с около два дни). Няма да стане много по-добре, докато атаката не спре или не се случи POW. Нуждаем се от още около 800 охранителни възела в мрежата Tor, така че ако само част от хората в общността могат да отворят само един охранителен възел, ще имаме повече от достатъчно. Можете да видите инструкциите за това
тук. Уверете се, че не отваряте твърде много охранителни възли едновременно с една и съща IP подмрежа или хост (те ще бъдат маркирани като лоши възли и няма да бъдат добавени!). Ако искате Дред да е онлайн, това е единственото най-добро нещо, което можете да направите за нас. Тези повреди на веригите прецакват толкова много на заден план.
Това е битка и мрежата на Tor е пределът.