въпреки че, един друг потребител на този сайт (забравих кой, не се опитвам да открадна светлината на прожекторите или нещо подобно) каза, че можете просто да използвате домашните тестове за наркотици lol, просто смесете пробата с вода и я поставете в определената чаша (или поставете лентата/лепенката/каквото и да е, в зависимост от теста. просто го направете, както бихте направили, ако пикаете в него) и той трябва да ви каже какви наркотици съдържа пробата ви (от наркотиците, за които се тества, разбира се). Единственият проблем е, че тя няма да ви каже за фалшификати, а само ще открие наличието на желания наркотик (или може би други наркотици в скрининга, като например тестване на пресован аддерал по този начин и след това положителен резултат за опиоиди). този метод има своите потенциални приложения (въпреки че никога не съм го правил лично), но не мисля, че е супер ефективен. все пак си струва да опитате, ако не можете да си позволите комплект за тестване, може би ще го опитам някога, не знам lol ^^;
Този пост е също така първият и последният път, когато чух за това, така че ако някой друг е тествал този метод lmk дали работи. ако не е напълно безполезен, то поне си струва да се обмисли imo