да, говориш куп глупости, защото не съм казал нищо за невротоксичност, камо ли за токсичност на серотонина.
не знам откъде си взел това, също така не съм казал нищо за хлорираните амфетамини, странно.
дори не съм казал нищо за някакъв вид токсичност, вие просто направо скочихте към заключенията.
Уелбутрин съществува от дълго време и е добре проучен, в противен случай нямаше да е лекарство.
Уелбутрин също така не е цитотоксичен, докато 3cmc е, направо отрова. глупостта прави дупки в носа ти (знам, че не това е цитотоксичността, но все пак), и за тази невротоксичност.
Въпреки че все още не е доказано, вярвам, че трябва да е вярно, една нощ с 3cmc влошава HPPD с шибан тон и оставя зрението ми нарушено за повече от една седмица, докато двудневно пиянство с 4mmc, което освобождава повече серотонин от MDMA, влошава зрението ми за 2 дни и е по-малко увреждащо от 3cmc.
също така трябва да е токсичен за допамина, защото ефектите му наподобяват ранните признаци на паркинсон, треперещи крайници или тремор, треперещ дъх, тих говор, нарушена памет, нарушено ходене и координация, сковано лице без емоции, навеждане... и това продължава няколко дни след приемането му.
проучванията за невротоксичността на 3cmc все още дори не са проведени, така че това не е 100% невярно. тази аналогия с хлорираните амфетамини не доказва или опровергава нищо.
имам един глупав въпрос, ще опровергаете ли факта, че 3cmc е КАУСТИЧЕН/ТОКСИЧЕН, а не НЕВРОТОКСИЧЕН?
научете се да четете или не бързайте направо да правите заключения.
това, което имах предвид под "отровен", е, че е изключително вреден и токсичен за органите и клетките