В YT има видеоклип на NileRed, в който той получава сравнително чиста проба "етерично масло от бадем" или нещо подобно от ebay и казва, че е достатъчно чисто, за да се използва -така както е- в реакциите, но въпреки това продължава да го пречиства. Фестер казва да се пусне вакуум за няколко минути, за да се отстрани HCN. Споменава се, че BAE/бензалдехид е контролирано вещество в САЩ, което е смешно, защото вчера буквално взех малка бутилка BAE на пазара, в която като единствена съставка е посочен: бензалдехид. Осъзнавам, че това звучи по-добре на хартия.
Съжалявам, приятелю Фрит, но не съм в състояние да осмисля това, което казваш. Това, което ти си видял и си решил, че е или не е практично за теб или за когото и да било друг, не е задължително да е вярно за всички. Опитвам се да създам производство, братко, ако разбираш какво имам предвид, и това, което ме спира засега, е липсата на определена съставка. Засега имам Ма Хуанг като последна възможност , но дори не се опитвам да мина по този път, ако не се налага. Основният ми приоритет в момента, а и занапред, е да не привличам внимание и да не оставям каквито и да било следи.
Ако някой иска да увеличи производството, Фестер казва, че това е реална алтернатива от купуването на хапчета или извличането на растения. Ако някой иска да започне с една или две кофи от 5 галона за ферментация на бензалдид, не е необходимо нито едно от оборудването, за което говорите, а цената на меласата/захарта/изкушенията/ББЕ не е от значение за мен. Макар че един апарат за дестилация/рефлукс и т.н. би бил хубав и полезен, все още не съм стигнал дотам.
Извличането на L-PAC е сравнително просто (според това изложение в Somm). Филтрирайте кашата и използвайте промивка с толуол или етер, за да я изтеглите и изпарите. Опитвам се да доведа този процес до ефедра и затова следващата стъпка е да използвам метиламин за редукция. Ако това е правено и се прави, то никой не говори за това или изглежда знае много, което съм в състояние да намеря. Простете ми, че търся уточнения и приемам всичко със зрънце сол, въпреки всички флексии и улични квалификации. Както казах, в процеса на изясняване на всичко това научавам много. Благодаря ви за отделеното време и принос. o7