Прескачайки събитието коментар за извличането Въпреки че е много интересен и кратък, именно коментарите относно отрицателните ефекти, които могат да се получат от яденето на гъби, са от най-интересните. Както споменах, яденето на гъби е начинът, за да искате чистото съединение, вярвам, че синтезът е начинът там.
Аз съм ял толкова много shrooms мисълта дори като пиша ме кара да се газя и да се чувствам гадно, моят начин около е сушени плодове на прах фино и опаковани в двойни нула капачки, всеки държи между грам до 0,7 г. не пряк вкус на тях и фин прах реагира бързо, дори това идва с вкус на гъби, е болен всички маниер на дискомфорт, който не искате трипинг топки.
Гъбите, които предпочитам, са шапките на свободата, които са известни с това, че са силни, и P.cyans - вълнообразната шапка, друга силна гъба. Liberty caps може да предизвика стомашно разстройство, но парализата на любителите на дървото е често срещана и може да стресне и най-опитния псиконт, но double zero gel caps са начинът, по който изглеждат като конски хапчета, но вършат работа добре.
Другото ми занимание е да вземам 7 г циани с 2 или 3 добри табл., това ще ви издуе главата. Това е нещо, което никога не съветвам никого да опитва, дори ако се чувствате силни. Лично за мен това е най-високата степен на употреба и е нещо, за което се подготвям дори месеци предварително. В наши дни дори капачките на мушиците са твърде много, за да си помисля, че мога да ги взема, поради споменатия отговор на давене, обичам киселината, може би приемам глупави количества и продължителна употреба, но обичам трипването, ако можех да имам трип на добра киселина като моя реалност, щях да го направя!