Нуждаете се от помощ за преобразуване на bmk 5449-12-7 в свободна база А-масло

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Съжалявам, но не мога да открия съотношението на солната киселина никъде тук в този Синтез

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
1. Разтвор на 1-фенил-2-пропанон (0,827 g, 6,2 mmol)

4. Маслото се разтваря в разтвор на метанол (5 ml) и 15% HCl (5 ml) и се разбърква при обратен поток в продължение на 2 h.

Отчитаме грешката и получаваме съотношение

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Какво е било общото количество на N-формиламфетамин ?
Трябва да знам това за изчислението си от HCI и метанол

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Ако количеството от N-формиламфетамин е 500 ML, правилно ли е да се добавят 75 ML HCI и 75 ML изопропанолов алкохол ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Това не е моята процедура, от темата на сър Уилям. наличието на точно число би било идеално, но въпросът е, че HCl се използва в излишък, например в статията по-долу се използват 10 ml HCl с неуточнено съдържание (или съм сляп, или глупав) за 1 грам продукт, който трябва да се хидролизира.
https://patentimages.storage.googleapis.com/83/bb/4d/9cd8b0724ca65a/US20130046111A1.pdf

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Публикувани са толкова много версии на тази последна стъпка, че търсенето на правилния метод тук, в breaking bad, е като игра на лотария.

Чичо Фестър публикува ясен отговор, но той не е за амфетамини, а за метамфетамин
той добавя само HCI, а не HCI + алкохол, както прочетох тук, на тази страница.
Той казва, че ако N-формиламфетаминът е 500 ML, се добавя 1 литър HCI и се рефлуксира 1 час.
но отново тази информация е за метамфетамин, така че все още нямам отговор.

Castlebar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Благодаря, че ме държите в течение, както и
оценявам

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133

Тази тема е напълно застъпена.
Не се появяват повече полезни отговори.

Castlebar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Някой питал ли е сър Уилям за отговора ? И благодаря за отговора

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
.
Вчера дори отворих тикет с този въпрос и след това в отговор получавам съществуваща връзка, в която отговорът наистина не е написан. те са специалисти и са супер полезни за някои .
Отговорът ми е достатъчен с 6 карактера общ текст
но за съжаление никой не знае отговора или не иска да го даде

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Всъщност няма значение тбх, стига да имате достатъчно, за да хидролизирате всички нфа, големият излишък не изглежда да навреди. ако в литературата се съобщава за добри резултати при съотношения 5 към 1 два пъти, 10 към 1 веднъж, а в тази процедура се съобщава за около 1 към 2,5 приблизително. така че можем да направим заключението, че всичко между 2,5/100 и 10/100 работи добре по моите разсъждения.
Мисля, че обясних доста ясно и точно, ако някой експерт иска да ме рецензира, каня всички корекции, разбира се.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Нямаше да имам нужда от форум, ако експериментирах на сляпо. количеството е изключително важно. също и защото използваме HCI 30%. там вече има доста вода.
Между другото, това е последната стъпка, така че ако използвате твърде много, това а-масло не струва нищо.
или има два слоя, добавени към тази стъпка ?
Ако е така, тогава не може да навреди използването на твърде много.

има ли след реакцията HCI + рефлукс 2 часа също 2 слоя?

Castlebar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Здравейте, момчета Ще се опитам да превърна p2p в pn2p, като използвам описаните методи, налични тук, ако някой има какво да добави информационно, ще е благодарен Знам, че в този форум има много компетентни хора и момчета, вашите знания и мъдрост се ценят, така че, моля, не се колебайте някой от вас да предложи своята насока Много благодаря

Saul

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
133
Здравей, приятелю,

Близък съм до финала не бързам с нещата не ми харесва, че не бързам
и преминавам към следващото ниво само ако съм 100% сигурен, че е правилно.
Но обещавам, че когато съм там, ще запиша подробно всяка стъпка, която съм направил до края.
в моята група Breaking Bad Europe. ( за членовете на ал спонсор ) за подкрепа на форума

Last edited:

Castlebar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Здравейте Саул Благодаря за отговора да, аз се занимавам стабилно с това току-що успях да получа подобрен добив от глицидиата и превръщането му в тъмно богато масло бмк Моят краен продукт, надявам се, ще произведе анфетамин сулфат и страхотно Очаквам с нетърпение да чуя как се справяте 🤞 стискам палци да върви добре

Kslzlxczkaoxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Публикувам от бърнър, тъй като сега не мога да вляза в основния си.
Искам да кажа, че имаш огромен интервал 2,5/100-10/100, така че се съмнявам, че можеш да се облажиш твърде много. няма значение в рамките на разумното, разбира се, но започни консервативно и виж какво работи и какво не, не е сляпо, ако имаш щедър интервал.
И да, след извличането на n-формил чрез дестилация или разтворител ще имате 1 слой в колбата, а след hcl естествено ще имате 2 слоя, тъй като в киселинния разтвор има вода. след хидролизата отново разделяте двата слоя, като извличате свободната си база няколко пъти с неполярен разтворител или чрез дестилация.

Добре за вас, господине. практиката, действието е единственият начин да се овладее една реакция, независимо от теорията или обсъждането на малки детайли. дръжте ни в течение.

Last edited:

Castlebar

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Благодаря за отговора Работя постоянно в тази насока, за да се опитам да постигна крайния резултат и ще споделя резултатите си също в края момчета цялата информация знанията и обратната връзка от всички вас се ценят този форум е фантастичен в това отношение добър ден на всички вас

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Така че просто една актуализация на ситуацията.
И така, имах 400 мл N-формиламфетамин и добавих 800 мл солна киселина и варих на рефлукс в продължение на 2 часа.
цветът е ужасно много тъмнокафяв. сега ми е интересно дали ще видя два слоя, тъй като цветът е толкова прецакан. Наистина се надявам да е така. след това просто трябва да вдигна ph и за това използвам Naoh mix с вода. сега ще оставя всичко да се охлади

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
https://bbgate.com/attachments/snbp7j6cis-jpg.6792/?hash=3ae4cd3bf8d82f5114d358d291f71215

Ето как изглежда след стайната температура на HCI

Attachments

• Snbp7j6CIs.jpg
    Snbp7j6CIs.jpg
    636.1 KB · Views: 381