- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Някой от вас може ли да ми продаде видеоклип, показващ как се прави метамфетамин с йод и псевдоефедрин? Искам да е видеоклип на професионалист, а не като видеоклипа, който показва плешив човек, защото виждам, че не е перфектна работа.
- Reaction score
- 50
Здравей, приятелю, имам сделка за теб. Някога произвеждах с тази техника и си мислех колко хубаво беше това нещо и реших да направя малка партида. Току-що започнах да определям цените на химикалите. Помислих си, че след като така или иначе щеше да получиш кристали червен фосфор и йод за твоя готвач, и след като предложи да платиш за качествено демонстрационно видео... Ако предоставите само червения фосфор и йода за редукцията, аз ще осигуря псевдоефедрина и ще ви направя инструктивно видео не само на синтеза, но и на различни начини за извличане на псевдоефедрина от студени таблетки, получаване на йодни кристали от йодна тинктура, напълно импровизирани стъкленици и т.н. Какво мислите? Бих могъл да се справя само с 3,5 грама червено и 10 грама йод, това ще направи 10 грама партида метамфетамин. Какво мислите вие?