Синтез на мдсма

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Здравейте.

Открих този форум днес, преглеждайки форума на Дред, в търсене на точен и пълен синтез на мдма.

На първо място, наистина е трогателно да видиш, че химиците тук отделят от времето си, за да помогнат на други хора да постигнат своите проекти.

Не бих имал нищо против да си платя за сериозна помощ, но си представям, че малкото гении, които съм виждал над помагащите на другите, вече нямат финансови интереси.

Прегледах този сайт и намерих много рецепти, но за хора, които имат малко или никакви познания по химия, като мен, дори най-простите термини като "рефлукс" и "промиване" са пречка.

Не ме интересува да работя през следващите четиридесет години от живота си, хакерството отнема твърде много време, за да се научи; имам сметки за плащане; а всички други традиционни начини за печелене на пари, свързани с наркотиците, предполагат поемане на големи рискове или наличие на екип, или използване на насилие, за да бъдат уважавани, ако не и всички.

Тогава ми хрумна химията, нещо, което мога да правя сам, малко инвестиции за голяма печалба, гигантските маржове правят насилието ненужно, а ако се работи умно, рисковете могат да се сведат почти до нула.

Открих за pmk-глицидата, а след още няколко проучвания се оказа, че човек винаги може да започне с легални прекурсори, като добави няколко стъпки.

Изгубена къща, камери и детектори за движение, легални прекурсори и басейн с киселина за разтваряне на всяка следа от всичко незаконно, ако се нагорещи, е моята представа за съвършенство.

Ще работя в Люксембург и във Франция, само за да уведомя, че вероятно няма да преча на бизнеса на хората, които виждам да пишат тук.

Искам да произвеждам мдма, тъй като тя е най-използваната и най-лесно продаваема от химическите варианти.

Намерих китайски доставки за pmk-глицидат и те дори продават метиламин, но искам да остана на варианта с глицидат и да произвеждам собствен метиламин, за да избегна вноса на контролирани вещества.

Между другото, всички те обявяват цени от 10 до 50 евро за килограм, но след като разговаряш с тях, стигат до 200 и повече за килограм.

Казват, че това е, за да привлекат клиенти, истина или алчност?

Не искам да произвеждам промишлени количества наведнъж, така че няма да ми трябва промишлено оборудване.

Към въпроса; искам да мога да произвеждам метиламин и mdma, mdma от pmk-глицидат, така че ще ми трябва тази допълнителна стъпка.

Необходим ми е синтезът, списъкът на необходимото оборудване и обясненията за някой, който има малко или никакви химически познания.

Ако не получа своя химик тук, ще трябва да корумпирам някой невинен, затова първо рискувам тук.

Благодаря ви предварително.

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
"От гледна точка на метода, ако можете да се снабдите с висококачествен, истински PMK, известен още като MDP-2-P, тогава тази отправна точка ви поставя вече на половината път към победата. Оттук нататък просто трябва да извършите редукционно аминиране, например чрез амалгама от алуминиев/меркуриев хлорид във вода и метанол и в присъствието на бавно капещ нитрометан + PMK + още метанол, и провеждането на реакцията доста горещо в продължение на добри четири часа и половина ще даде отличен продукт с доста високи конверсионни добиви. След това малко почистване след реакцията и всичко е готово."

Намерих това няколко пъти, изглежда като най-простото и най-популярното, въпреки че го намерих с метиламин вместо това.

"редукционно аминиране, например чрез амалгама от алуминиев/меркуриев хлорид във вода и метанол и в присъствието на бавно капещ нитрометан + PMK + още метанол, и провеждане на реакцията доста гореща за добри четири часа и половина"

Съществената част ме накара да се замисля.

"След това някои почиствания след реакцията", същото за това.

"Съобщава се, че Pmk-глицидатът може лесно да бъде разграден до pmk просто чрез рефлуксиране с хлороводородна киселина."

Същото за това.

И накрая, но не на последно място, синтез за получаване на метиламин, освен ако не ми е необходим, разбира се.

Quid pro quo.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,151
Deals
1
Тук във форума можете да намерите всичко - от синтеза на метиламин до методите за синтез на MDMA по различни начини. Синтез на MDP2NP от PMK глицидат https://chemforum.info/index.php?th...piperonal-glycide-ester-route-small-scale.24/ Тотален синтез на MDP2P (PMK) чрез Safrole, Пълен синтез на MDMA от масло от сасафрас, Синтез на MDMA от пиперонилметилкетон (PMK) с формамид и LAH. Всяка химическа манипулация можете да научите в рубриката Често задавани въпроси за лабораториите.