Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Green Yellow Orange Red Blue White ИНФОРМАЦИЯ

increasing and addition of the affects

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,983
Deals
666
Стремим се да предоставим обща информация за взаимодействието на веществата и да се предпазим от грешки при употреба, но не можем да вземем предвид уникалността на всеки организъм. Не забравяйте, че само вие сте отговорни за живота и здравето си. Не комбинирайте вещества, ако не сте запознати с въздействието на всяко поотделно.

"Зелено" - Увеличаване и добавяне на ефектите
"Жълто" - Обърнете внимание
"Оранжево" - Риск от значителни странични ефекти
"Червено" - Опасна комбинация
"Синьо" - Намаляване на ефектите или противоположно действие
"Бяло" - Проява на ефектите независимо един от друг

Отказ от отговорност: "Аз не съм лекар". Цялата информация е събрана от личен опит, както и от опита на много потребители на психоактивни вещества. Не възприемайте предоставената информация като ръководство за действие.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
70
Това е наистина страхотна публикация.

Трудно ми беше да закова тази информация. Резултатите от търсенето връщат много блогове за рехабилитация и медицински сайтове, в които се казва, че наркотиците са лоши, че има пристрастяване и т.н.

След това има сайтове като Bluelight, където всичко се превръща в дълга задружна форумна дискусия, преплетена с повърхностни писания. Писания, които са наситени с необоснована арогантност и претрупани с претенциозния стих на някой, който се смята за експерт по темата. След като не е спал цяла нощ, за да създаде това бижу, своето шедьовърно произведение, което несъмнено съперничи дори на най-изтъкнатите докторски дисертации, най-накрая доказвайки на всички във форума, че само той е майсторът на познанието за страниците в уикито!