Question Индикатори на кои продавачи да се доверите

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Здравейте,

Чудя се как да разбера, на кои доставчици да се доверя. Знам за "доверените доставчици" (има само няколко) и за услугата ескроу.
Все пак в потребителския профил са посочени само сделки (например 2), оценка на реакциите (17), значки (1), точки (3)... Как да прочета това? Означава ли това, че досега продавачът е продал само два пъти (2 сделки)? Има ли списък на продавачите, които са доказали, че заслужават доверие?

Благодаря!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Като бивш собственик на фирма за поръчки по пощата в продължение на 8 години, ще ви кажа. Няма край на аскерите, които искат да ги обучите да бъдат ваши конкуренти безплатно. Много от тях настояват, че е тяхно право да ви губят времето със 100 въпроса и никога да не купят нищо. Опитните продавачи нямат какво да кажат. Вие казвате това, което искате. Те ви казват дали го имат или могат да го получат. Вие плащате ескроу. Получавате стоката. Отпускате средствата. Нищо друго не трябва да се казва. Един продавач на този сайт не ми е изпращал съобщения по време на 5-6 сделки нито веднъж.
Разумно е да имаш въпрос, но така или иначе няма гаранция, че продавачът знае отговора. 90% от твърденията за чистота в тъмната мрежа са погрешни. Много рецензенти нямат никакъв предишен опит с веществото, което преглеждат. В тъмната мрежа няма абсолютни стойности или гаранции. Не можете да оспорвате даден продукт, без да можете да го тествате. "Това усещане е странно" или " това е малко слабо" не го намаляват Значителен комплект реактиви и някои изследвания са минималната задължителна домашна работа

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Съжалявам за спам

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Симоните реагират специфично с амини. Съществуват 2 формулировки на Симънс. Едната има 2% алдехид, а другата 2% ацетон (в част А) с/алдехид реагира на първични амини ( като ампер или мда), а с ацетон реагира на вторични амини (например метамфетамин и MDMA) Simons е само тест за амини

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis В профила ми пише 0 сделки, така че предполагам, че се брои само когато продадеш нещо, защото съм купил доста неща.
@leefork340 на този сайт има "продавачи на доверие". Имам доста неща от един от тях. Никога не съм имал нито един проблем от негова страна. Веднъж свалих адреса с 1 номер и изпратих метамфетамин и кокаин на стойност 400 долара в грешната къща.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Наистина ме глождеше да ударя тази " пълна сделка", когато не получих гадинката, но това беше по моя вина и беше скъпа грешка от моя страна. Все още не съм се възстановил наистина от финансово. Аз съм на нея купува 1/4 унция и гадно, че поръчката е обявяване на метамфетамин
И два грама кокаин
. И двете, които получих от човека преди и беше доволен от също му екстази

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Не, чувствам това, купих 100 долара на стойност различни наркотици (котка, моли и т.н.) от някого и мисля, че може да са били конфискувани, но аз платих така или иначе, тъй като той имаше нужда от парите за доставка. имам номер за проследяване и всичко, тя е заседнала в склада сканиране от 29-ти... не изглежда добре. знам, че 100 не е много, но съм разорен lol

Съжалявам, че ти се е случило това :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Казвам, че трябва да поръчате и да похарчите известно количество пари, докато намерите продавача, който отговаря на вашите нужди .а ниските цени обикновено предлагат и лошо качество.
& проверете отзивите :)