Question Индикатори на кои продавачи да се доверите

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Здравейте,

Чудя се как да разбера, на кои доставчици да се доверя. Знам за "доверените доставчици" (има само няколко) и за услугата ескроу.
Все пак в потребителския профил са посочени само сделки (например 2), оценка на реакциите (17), значки (1), точки (3)... Как да прочета това? Означава ли това, че досега продавачът е продал само два пъти (2 сделки)? Има ли списък на продавачите, които са доказали, че заслужават доверие?

Благодаря!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
В раздела "Сделки" се отчитат само сделките с ескроу, така че те биха могли да продадат повече, но това няма да се покаже, защото сайтът няма как да каже. като например аз съм получавал гадости от тук преди, но той казва, че моите сделки r 0, защото това е просто безплатни мостри, така че не е необходимо да плащат.

Резултатът от реакцията е просто колко харесвания получават на своите постове/отговори. той помага да се прецени колко харесвани са в общността. няма много общо с продажбата, но вероятно бих се доверил на търговец с по-висок резултат от реакцията, тъй като това показва, че са интегрирани.

Мисля, че значките са просто неща като "нов член", "член" и "жител". всички имаме само една, но тя помага да се каже колко дълго потребителят е в сайта. новите членове са активни от по-малко от месец. членовете са активни от около месец. резидентите са активни от поне 2 месеца. има и други категории като нови продавачи, продавачи, продавачи производители и т.н., но не знам много за тях. знам само, че трябва да покажете доказателство (като например настройката на лабораторията си), ако искате да сте продавач производител.

Точките не означават нищо. просто малки неща като "този човек има 25 харесвания, така че получава 3 точки" или нещо подобно. сладко е, но не казва много. можете да видите какви точки за какво "постижение" има в профилите им, ако се интересувате :3

ако искате да знаете на кои продавачи да се доверите, погледнете отзивите. дори и доверените продавачи понякога могат да имат лоши продукти. вземете предвид всички отзиви, но тези със снимки със сигурност струват повече

Надявам се, че това е помогнало ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Доверен продавач, който винаги ще бъде на сцената, е този, който се грижи за всички видове свои клиенти, тези малките също. Наличността на 12/7 трябва да е стандартна. За мен лично не разбирам тези "продавачи", които нямат нужда от контакт с клиентите си. Някой може би просто иска да поговори или да попита нещо. Не само пари пари пари пари пари. Всичко НЕ винаги е свързано с пари. Хубав ден на всички

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Като бивш собственик на фирма за поръчки по пощата в продължение на 8 години, ще ви кажа. Няма край на аскерите, които искат да ги обучите да бъдат ваши конкуренти безплатно. Много от тях настояват, че е тяхно право да ви губят времето със 100 въпроса и никога да не купят нищо. Опитните продавачи нямат какво да кажат. Вие казвате това, което искате. Те ви казват дали го имат или могат да го получат. Вие плащате ескроу. Получавате стоката. Отпускате средствата. Нищо друго не трябва да се казва. Един продавач на този сайт не ми е изпращал съобщения по време на 5-6 сделки нито веднъж.
Разумно е да имаш въпрос, но така или иначе няма гаранция, че продавачът знае отговора. 90% от твърденията за чистота в тъмната мрежа са погрешни. Много рецензенти нямат никакъв предишен опит с веществото, което преглеждат. В тъмната мрежа няма абсолютни стойности или гаранции. Не можете да оспорвате даден продукт, без да можете да го тествате. "Това усещане е странно" или " това е малко слабо" не го намаляват Значителен комплект реактиви и някои изследвания са минималната задължителна домашна работа

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Веднъж поръчах от един пазар на tor и продавачът ме питаше за съвети за доставка, излишно е да казвам, че отмених тази поръчка lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Все пак му дадох няколко съвета въз основа на собствения си опит в изпращането на пратки до/от моята страна, просто не ми вдъхна голямо доверие това, че не знаеше дали страната трябва да бъде вписана в пратката.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
също така комплектът с реактиви е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН, ако поръчвате от какъвто и да е източник, уличен или онлайн, няма значение, дори и самият продавач да смята, че продуктът е чист, нямате представа дали не го е набавил от някой друг, който е твърдял, че е чист, но всъщност не е. що се отнася до чистотата, за повечето лекарства няма наистина лесен начин да се провери това в домашни условия, поне не и без уредба за спектроскопия или хроматография.

Виждал съм някои добри резултати от тестването на някои съединения чрез TLC, но колориметричните тестове са трудни за точно определяне на чистотата и ще ви дадат само приблизителна оценка, ако трябва да тествате в домашни условия, поне за чистотата на амфетамина бих препоръчал да използвате рекристализация за най-добри резултати, особено ако ще претегляте дози за някаква друга цел, като например пресоване на хапчета.

Чувал съм, че някои хора са имали добри резултати, като са използвали обикновен анализ на точката на топене за тестване на чистотата на сулфатните амфетамини.

Има и преносими масспектрометри, но те са много скъпи, аз за щастие успях да се снабдя с такъв на сравнително ниска цена.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Последното нещо, което не е добре да се отбележи, е, че ако изследвате амфетамини, просто не забравяйте, че производни като метамфетамин и други изомери на амфетамина не могат да бъдат лесно изолирани с помощта на повечето реактивни тестове, особено най-разпространения за изследване на амфетамини, а именно реактива на Маркиз.

Ако се притеснявате най-вече от заместването на метамфетамина, единственият колориметричен тест, за който се сещам и който може да даде някаква забележима разлика, е реактивът на Фрьоде, но той все още е ненадежден.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Чувал съм за един реактив, наречен Simons, който може да е в състояние да изясни резултата от тест като Marquis, тъй като се предполага, че не реагира на стандартните ви сортове амфетамини, но все пак реагира положително на метамфетамин, но не съм сигурен в достоверността на това твърдение и имам съмнения, тъй като все пак работи чрез откриване на самите амини, така че не мисля, че ще има забележима разлика.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Съжалявам за спам

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Няма такова нещо, ние сме тук, за да се учим. Реагентът на Маркиз е 19/1 сярна киселина/формалдехид. Имам го вкъщи.
Предпочитам да използвам титруване за проверка на чистотата, А тестът за разтопяване може да ви бъде полезен, когато добавите резултатите от титруването. Например знаете, че кокаинът е титруван на 70%, а сега тестът за топене може да ви даде точно измерване на температурата на топене на фалшификатите.
Пазя това в sd картата си, за да мога да направя план за това какви реактиви мога да използвам за идентифициране на наркотици.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Наистина ли реакцията на метамфетамин и амфетамин е толкова явна със симони? Не знам какъв е механизмът на откриване на този реагент, но не съм чувал за реагент, който може надеждно да разграничи различни амини, без допълнителни тестове.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
А, добре, направих известно проучване и да, Симон действително може да идентифицира вторичните и първичните амини поотделно, което е нещо, за което не знаех.

Трябва да направя някои тестове с пробите от метамфетамин, които имам на склад.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Що се отнася до този сайт, не съм сигурен, тъй като никога не съм поръчвал от продавач тук, а и не съм сигурен, че много от тях дори биха доставяли до моята страна, но в миналото доста често съм виждал метамфетамин да се продава като 4MMC и Adderal, чак до concerta дори, аз лично нямам добри реакции към метамфетамин, Подозирам, че това се дължи на способността му да преминава много по-лесно кръвно-мозъчната бариера, аз съм с диагноза ADHD и основната причина да използвам амфетамини с нефармацевтичен произход е фактът, че ми е било забранено да получавам рецепта поради употреба на други наркотици за развлечение.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Обикновено не поръчвам пресован Adderall моето предпочитание е Speed пресован в моите собствени хапчета, мога да контролирам дозата и това работи добре за моята ADHD в моя опит, основното ми притеснение е да получа нещо като синтетичен катинон вместо действителен амфетамин, Дори когато се доверявам на продавач, обикновено винаги тествам новите доставки, тъй като няма как да кажа тяхната верига на доставки и ако е направена от тях самите или от друг източник, който може да не е правдив за тях, и за съжаление съм срещал много малко продавачи, които активно тестват собствения си продукт за примеси или нарязани лекарства.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Въз основа на това, което съм тествал, и на това, което научих по време на обучението си по фармакология, има малка ефективна разлика между спида и аддерала, когато аминът е правилно посочен, при правилно дозиране ефектите на спида са приблизително еднакви, като предимството е, че не ми се налага да чакам месеци за зареждане и мога да продължа да използвам други нестимулиращи развлекателни наркотици, без да се притеснявам за случаен тест за наркотици от моя лекар и загуба на рецептата за аддерал.

Speed също така е много по-евтин за диапазона на дозите, в който обикновено попадам, 1 грам приличен speed може да ми направи около 20-30 отделни хапчета в зависимост от набора от дози със същото ниво на ефекти като adderal, за част от цената.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Симоните реагират специфично с амини. Съществуват 2 формулировки на Симънс. Едната има 2% алдехид, а другата 2% ацетон (в част А) с/алдехид реагира на първични амини ( като ампер или мда), а с ацетон реагира на вторични амини (например метамфетамин и MDMA) Simons е само тест за амини

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Така че продавачите с много продажби и мнозинство положителни отзиви (напоследък няма много отрицателни отзиви. ) Те винаги са добър залог. Обичам да знам дали продавачите са донякъде активни, така че изпращам BS въпрос, на който може да се отговори с "да" или "не". Продавачите не искат да прекарват 6 часа в отговаряне на съобщения. Пример за това е "Вашата трева на открито ли се отглежда?". Последно използвайте ескроу. Това е вашата предпазна мрежа. Ако изградите добър доклад с вашия продавач, може да изберете да правите директни сделки. Просто знайте, че може да загубите парите си

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis В профила ми пише 0 сделки, така че предполагам, че се брои само когато продадеш нещо, защото съм купил доста неща.
@leefork340 на този сайт има "продавачи на доверие". Имам доста неща от един от тях. Никога не съм имал нито един проблем от негова страна. Веднъж свалих адреса с 1 номер и изпратих метамфетамин и кокаин на стойност 400 долара в грешната къща.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Да, същото, купих нещо и моят брояч на сделките не се промени. попитах Хайзенберг за това и той каза, че се увеличава само ако сте продавач. гадно, но каквото и да е ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Наистина ме глождеше да ударя тази " пълна сделка", когато не получих гадинката, но това беше по моя вина и беше скъпа грешка от моя страна. Все още не съм се възстановил наистина от финансово. Аз съм на нея купува 1/4 унция и гадно, че поръчката е обявяване на метамфетамин
И два грама кокаин
. И двете, които получих от човека преди и беше доволен от също му екстази

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Не, чувствам това, купих 100 долара на стойност различни наркотици (котка, моли и т.н.) от някого и мисля, че може да са били конфискувани, но аз платих така или иначе, тъй като той имаше нужда от парите за доставка. имам номер за проследяване и всичко, тя е заседнала в склада сканиране от 29-ти... не изглежда добре. знам, че 100 не е много, но съм разорен lol

Съжалявам, че ти се е случило това :c