Добре, сега знам къде е проблемът ми, след като прочетох много от съдържанието на вашия патрон. Благодаря ви предварително. така че проблемът ми е, че не знам много за киселинно-основната теория, за да отделя ефедрина от хапчета, които съдържат и теофилин. добре, кой метод е по-добре да направя? Имам 2 метода в това съдържание, имам и метод във видеото на Фестър Кукин Кранк. Опитах се да следвам 2-те метода във видеото на Fester, но от тях се получава само 1/5 от общото количество ефедрин hcl, което извличам. накратко, доколкото знам, само ефедринът hcl е разтворим във вода, а теофилинът е разтворим в масло (неполярно). и след като приключа с това и получа кристали ефедрин hcl, ще пристъпя към метода на рефлукса с хипофосфорна киселина + йод (тези 2 съставки са готови в минилаба ми). много ви благодаря. отново всяко от хапчетата ми съдържа 12,5 mg ефедрин hcl и 120 mg теофилин, имам 200 хапчета от всяка кутия. кой метод е добър за мен да започна отново с надеждата за 100% резултати. Приготвил съм още 3 кутии с хапчета