Question Някой може ли да ми каже какво ми е необходимо, за да управлявам тайна лаборатория за наркотици [прочетох PDF, но не мога да разбера].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Искам да знам какво ми е необходимо, за да управлявам тайна лаборатория за наркотици прочетох PDF за тайните лаборатории за наркотици, но ми е трудно да го разбера
Обясненията биха ми помогнали много.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,890
Deals
1
Можете ли да кажете кой химикал е скъп от този списък? Тези реактиви също така са съвсем безопасни и законни.
  • 100 g БМК глицидатни етери (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH или KOH;
  • ~80 ml HCl (35 %) или 100 ml H2SO4 (45 %);
  • ~600 ml DCM или петролен етер;
  • ~100 g MgSO4 или Na2SO4;
  • ~500-600 ml дестилирана вода;
  • ~ 50 g NaCl (по избор);
Коя картина имате предвид?
Тя дава източник с отговор на типичен въпрос, някои хора смятат, че е много по-лесно да зададат въпрос като "Какво е a-Oil или какво е колба с кръгло дъно", вместо да използват Google. Разбира се, няма да пиша едно и също обяснение няколко пъти. Понякога трябва да намерите отговорите сами, вместо да изисквате отговори с пяна около устата си.
Можете да намерите доставчик на p2np чрез форума на BB Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Грешно начало, ако това е stumbelnlock, човекът помисли за това, което предстои по-нататък и ако това е вашето нещо, не е шега приятел, бъдете безопасни и да получите повече информация, мразя да прочета, че друг приятел се взриви или изгори лицето си аф, това не е шега, това е истинска опасност работа, моля не го подценявайте, не казвам, не го правете, моля, направете повече reaserge за вас toutch нещо,
Искам да кажа това като приятел, който иска да ви помогне и иска да види, че сте успели в това.
Бъдете в безопасност