Question Някой може ли да ми каже какво ми е необходимо, за да управлявам тайна лаборатория за наркотици [прочетох PDF, но не мога да разбера].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Искам да знам какво ми е необходимо, за да управлявам тайна лаборатория за наркотици прочетох PDF за тайните лаборатории за наркотици, но ми е трудно да го разбера
Обясненията биха ми помогнали много.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
На първо място най-важно е желанието за изследване. Този форум предлага цялата информация, от която се нуждаете и която бихте могли да откриете, особено когато мислите за създаване на операция, която може да сложи край на живота ви като свободен човек.

В допълнение към постовете на Г.Патън може да ви помогне и това:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/set-up-your-garage-chemistry-lab.639/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Това просто отнема време и се нуждае от много усилия от ваша страна, тъй като има толкова много аспекти.

Не става въпрос само за оборудване или химически познания, но и за изграждане на правилни инфраструктури за веригата за доставки и особено за прилагане на безопасност, за да не се стигне до заплес.

Отделете време

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Ако ви се налага да задавате този въпрос, има вероятност да не напускате работата си. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Защо на тези глупави въпроси се отговаря, а добрите въпроси се пренебрегват. Опитвате ли се да култивирате култура на хранене с лъжичка на идиоти?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Мисля, че особено въпросите за начинаещи се нуждаят от някои директни съвети като горните, за да се гарантира по-голяма безопасност за всички участници.

На кои от вашите въпроси не получихте отговор? Може би можем да помогнем

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
52 само в тази тема

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Доколкото разбрах, има и други проблеми в рамките на тази тема, като например основното разбиране на химията (което и на мен ми липсва до известна степен) на изпълняващите този маршрут или не 100% следване на съветите.

Доколкото разбрах, начинът за получаване на P2P е обяснен достатъчно добре в тази тема и може да бъде изпълнен успешно, докато начинът от P2P до крайния продукт също е посочен, но не може да бъде изпълнен досега от участниците в темата, която сте свързали. Специално за реакцията на Leuckart има подробен доклад във форума.

Моля, поправете ме, ако греша, спомням си само, че този пост все още не е бил 100% успешен за всички поради няколко причини. Но не непременно защото не бяха дадени отговори на всички важни въпроси

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P е с отлично качество
N-formy е с отлично качество
Всички въпроси, зададени в тази тема, са за следващата стъпка
Знам, че има (6 души), които чакат съвет само за последната стъпка.
И както прочетох тук преди няколко дни
отговорът вече е публикуван, но трябва само да се разкодира за нормалния потребител.

Нула потребители тук могат да разкодират тази картинка.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Здравейте, уважавайте всички членове на форума и бъдете учтиви, моля. Ние не приемаме грубо общуване в нашия форум. Всеки заслужава да му бъде помогнато тук.
Има същия въпрос, вече съм описал тази тема в отделена тема P2P синтез от БМК глицидатни етери

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Здравейте, господин @G.Patton маршрутът, който искате да използваме, е за дребномащабно производство.
Много скъпи химикали и висок риск за закупуването на тези химикали.

Следователно е необходимо да следваме този маршрут на синтез тук на снимката .
Ако някой може да декриптира тази снимка, тогава е възможно да се направи А-масло от всички законни продукти
не са необходими много токсични химикали и това е най-евтиният начин за създаване на масло.
Това се нарича напредък.
Разбирам, че доставчиците на химикали не харесват този път.
Има смисъл.
Но аз съм тук, за да го науча по легалния начин без високо изброени химикали, които са токсични и забранени и там за надценени

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Много уважавам хората, които наистина отговарят на даден въпрос.
Омръзнало ми е от отговори, които препращат към други теми. Това изобщо не е отговор, а само е добре да се създаде объркване.
Разбирам, че може да е разочароващо, когато един и същ въпрос се задава многократно
но това е част от работата. А отговорите винаги са необвързващи.

пс: съжалявам, мислех, че съм в темата за А-маслото от Саул

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Мисля, че щом искате да направите маршрута, който повечето химици в Нидерландия правят в големите лаборатории (освен каталитичните маршрути на хидрогениране), ще трябва да се справите с много ограничени химикали. От моя опит извънборсовите източници само удължават целия процес, правят маршрутите по-малко мащабируеми, а понякога дори са склонни да струват повече.

Ако търсите по-"законен" начин за получаване на фребаза или скорост, защо не разгледате маршрута NaBH4/CuCL2?
Трябва да разберете и експертния екип на този форум, когато трябва да отговорите на въпросите на хиляди хора, но те са публикувани другаде, най-лесно е да посъветвате да се провери къде е публикувана първоначалната информация.

В общи линии всичко, което ви е необходимо за вашия маршрут, вече е тук, в този форум.

1. Синтез на P2P от глицидатни етери на BMK
2. Аминиране на 1-фенил-2-пропанон (P2P) по Leuckart до амфетамин и метамфетамин. Малък мащаб.

Също така, освен експертния екип, има и някои редовни потребители, които имат опит с това и биха могли да бъдат консултирани за това, ако е необходимо. Наистина не разбирам проблема

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 е забранен сър, а P2nP е на върха на всеки списък за наблюдение
също така, този маршрут е много скъп .
Не сте разбрали правилно Големите лаборатории работят с легални продукти, ако могат, защото те са на нормална цена и са законни
Защо мислите, че апаанът е бил химикал номер 1 от 2009 г. до 2018 г., защото е бил легален и евтин - 20 евро на килограм за закупуване

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP се контролира като дявол, дори доставчиците на полици вече не го изброяват на уебсайта си заради това

можете да го купите, но само верни лични съобщения за завръщащи се клиенти, които не го виждат вече в списъка.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Хм, каква е целевата ви цена на литър фрибаза?
Този маршрут може да бъде изпълнен за 300 евро/литър, за обикновените хора, които не могат да купуват тонове прекурсори, ще струва приблизително 600 евро/литър, което все още е добре
Сигурен съм, че тези лаборатории, които го правят, не споделят точните си маршрути. Особено не в интернет
Откъде имаш това? Лесно бих могъл да посоча куп доставчици на P2NP в момента, които го продават публично, тъй като не е незаконно

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Ал отговорите ви са верни и P2nP все още е законно, но не е запазено да се поръчва .
най-големият продавач в Полша от P2nP наскоро вече не е в списъка.
Освен това, когато използвате лентата за търсене, вече няма артикули, които да намерите.
Предполагам, че имат причина за това.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Да, предполагам, че си прав.

Никога обаче не бих купил P2NP онлайн, има чудесни алтернативни възможности да се сдобиете с продукта