Информация и въпроси за синтеза на 5cl-adb-a (MDMB-4en-PINACA)

rcprecursorUSA

Don't buy from me
Member
Reaction score
14
Друг въпрос, който имам - достатъчни ли са 2-3 часа разбъркване и нагряване, за да доведем тази реакция до край, или трябва да избера 4-5 часа, както е споменато в някои други писания?

rcprecursorUSA

Don't buy from me
Member
Reaction score
14
Направих TLC, след 3 часа преобразуване почти 100%, 4 часа няма представен прекурсор (в идеалния случай правете 3-4 часа, но обикновено и 2-3 часа са добре)

View previous replies…

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Изстреляй ми съобщение, братко.

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Това всъщност е моят запис, който този потребител просто препрати и добави някои въпроси, работех с това лице, но напоследък чух някои оплаквания за тях. Благодаря за комплимента за обясненията ми. Напълно съм съгласен с вашия анализ на настоящото състояние на китайския пазар, много проницателен. Твърде много китайски продавачи просто правят преки пътища в производството, не пречистват и не правят каквато и да е аналитична проверка на прекурсорите си, просто от алчност. Така много клиенти по света купуват много нечисти прекурсори и ги използват за производство на нечисти продукти с неизвестни и вероятно токсични/опасни странични продукти. Това е много тъжно и затова насърчавам всички производители на крайни продукти, които имат средства, да полагат дължимата грижа и да изпращат продуктите си на изпитване от трета страна за аналитична проверка на чистотата и идентичността чрез GCMS/LCMS/HPLC/NMR и др. Ако продавате продукт на крайни потребители, без да сте направили това, сте безотговорни и излагате на риск здравето и живота на хората.

Ако някой се нуждае от указания за компании за тестване от трета страна, които могат да направят това на разумни цени в САЩ, просто ми изпратете съобщение. Не застрашавайте клиентите си. Алчността и невежеството са в основата на повечето от тези злини.

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
Също така СТРОГО насърчавам всички производители да отделят време, за да научат този по-напреднал 2-ри метод на екстракция. Аналитично проверените 5f & 5cl, направени чрез просто разбиване на продукта в ледена вода с първия метод, почти НИКОГА не са с по-висока чистота от 70-80%, а кой знае какви други боклуци оставяте в крайния продукт.

benz4k

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Използвахте ли екстракция с лед или dcm, опитах този запис за mdmb-5br-inaca, разбърквайте 4 часа при 80С, но в ледената вода няма прах, само малко масло

View previous replies…

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
А и още нещо -- ако прегреете или подгреете тази реакция, ще останете и с краен продукт, който се е залепил разтворен като масло. Ако останете с масло, има методи за рекристализация на праха от маслото и разтворител, но те са малко сложни за един нов химик. Все пак могат лесно да бъдат направени с правилните инструкции, просто ме уведомете, ако имате нужда от насоки.

View previous replies…

incomecam

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Интересувам се от готовия продукт, можете ли да ме насочите в правилната посока

Celdren

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
4
Каква е съставката № 1 и как да я получите? основната съставка

Spraypourmagicnotfound

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
mdmb-inaca, можете да закупите или синтезирате

View previous replies…

janet@gmail

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Да, ще имам нужда от ръководство, ако купя от вашия сайт (MDMB - INACA ) , все още ли е наличен?
Какво ще кажете за качеството ?

flyrc

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
104
Deals
23
I would like to ask why you have used our photos without our consent, and on closer inspection some of the watermarks have not been completely erased, and as far as I know you are not a customer of mine!

RMstPIjV1D

CremdelaChem

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
1
HAH! This is what I said to them too, they lie and say it is their graphics, but you CAN SEE the ERASED watermarks. THIEF! Trying to use your image to pretend they are the seller.