Question Küçük ölçekli üretim düzenekleri olup olmadığını merak ediyorum

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Bazı şeyleri üretmeye ve yetiştirmeye başlamak istiyorum.

Her şey küçük ölçekli olmalı, eğer biri bana bakmam gereken yerler vb. önererek yardımcı olabilirse. Kimya ve laboratuvar becerileri konusunda bir geçmişim var, bu yüzden burada bir sorun olmayacak. Sadece burada ev/küçük ölçekli kurulumlara yönelik herhangi bir rehber bulamıyorum.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Merhaba Harmony,

Dürüst olmak gerekirse, mantığınızı tam olarak anlamıyorum, kimya ve laboratuvar geçmişiniz olduğunu söylüyorsunuz, ancak evde / küçük ölçekli bir kurulumu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz?

Ama bunu bir kenara bırakalım, öncelikle neyi sentezlemekle ilgileniyorsunuz? Bütçeniz ne kadar?

Bakmanız gereken ilk yer alt forum olacaktır, gidin ve bb-forum kimyagerlerinin makalelerini ve sentezlerini okuyun. Öncüllerin listeleri, spesifik sentez için gerekli laboratuvar ekipmanı ve sentezin kendisi için rehber var.

Saygılarımla

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Teşekkür ederim, cevabınız için minnettarım.

Kimya ve laboratuvar becerileri konusundaki geçmişime gelince, bu çoğunlukla iş yerine karşı sınıftan geliyor.

Başlıca ilgi alanlarım uyarıcılar ve/veya empatojenler olacaktır. Bütçem en yüksek değil, muhtemelen 500 sterlinden daha az harcamayı umuyorum çünkü bu sadece benim ve birkaç kişi için.

View previous replies…

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Benim adamım,

500£'luk bir bütçe ile ilaçları sentezlemek yerine satın almanın sizin için daha iyi olacağını söyleyebilirim.

Saygılarımla

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Merakımdan soruyorum, yeni başlayanlar için bütçe ne kadar olmalı?

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Benim adamım,

Yeni başlayan, acemi ya da profesyonel olmanızla bir ilgisi yoktur.

Bu sentezle, hedefinizle vs. ilgilidir.

Bu biraz ipimi görmeden ne kadar uzun olduğunu sormaya benziyor.

Ben acemiydim, hala öyleyim ama başladığımda bütçem 15.000$ idi.

Dediğim gibi, sentezleri okumaya başlayın, kaşıkla beslenmeyin ve araştırma yapın.

Saygılarımla

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Tam olarak neye ihtiyacınız var? Hangi sentezi kastediyorsunuz?

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Sanırım şimdi bir ekipmana ve ardından reaktiflere ve diğer sentez malzemelerine ihtiyacı var.

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Ben de bunu bilmek isterdim, ~100g maksimum ölçek için küçük bir laboratuvar için neye ihtiyacım olduğunu bilmek isterdim, çünkü bununla tonlarca para kazanmak için bir girişim olarak değil, sadece bir hobi olarak ilgileniyorum.

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Bilmeniz gereken her şeyin bu alandaki uzmanlardan ve yeni başlayanlardan ..... size anlatıldığını söyleyebilirim ...

bu forumu okuyun .... Başka bir şeye gerek yok.
Üzerinde zaman harcayın ve sonra tüm sorularınız için cevabınızı alın

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Bu gerçekten ne yapmaya çalıştığınıza bağlıdır. Çoğunlukla değerli herhangi bir şeyden 100 g'dan fazla çekmek istiyorsanız ucuz bir kurulum yeterli olmayacaktır. Önce daha aşağısını hedefleyin.

Nereden alacağınıza gelince, bu sonuçta nerede bulunduğunuza bağlıdır. Bazı uluslararası cam eşya üreticileri var ama ben olsam başlangıçta internetten sipariş vermekten kaçınırdım. Mümkünse her şeyi yerel olarak satın almaya çalışın.

Neye ihtiyacınız olduğunu proje bazında belirlersiniz. Yapmak istediğiniz bir şeyi seçin, nasıl yapılacağını araştırın, bu da size ne almanız gerektiğini söyler. Sadece bu forumda bile pek çok temel konu var.

Diğerlerinin de belirttiği gibi, gerçekten kısıtlı bir bütçeniz varsa, kendiniz yapmak yerine gerçek ürünü satın almak sizin için daha kolay olabilir. Ama biz bunu eğlence için yapıyoruz, değil mi?