- Reaction score
- 10
Winstar sıçanları üzerinde deneyler yapıyorum ve ortalama olarak d-meth ile l-meth'i karşılaştırırsak, D-meth iştah bastırma ve dopamin salınımı açısından daha üstündür. Ancak yağ kaybı açısından bakıldığında, sıçanların çok daha aktif olma eğiliminde olduklarını ve artan noradrelin seviyeleri nedeniyle L-metamfetamin ile daha kısa sürede daha fazla kilo verdiklerini + karaciğerlerinin herhangi bir yağ türünden muaf olduğunu gördüm.
NAFLD'si olan obez insanlar birkaç hafta içinde bundan kurtulabilir.
Örneğin l-selegin, l-metamfetamine dönüşür ve birçok insan bunu mao-b inhibisyonu için kullanır, ancak daha az istenen stereoizomere DÖNÜŞÜR .
"Oneliners" için lütfen cevap vermeyin: "LoL onun bcs es ist scheiße" ♄, lütfen detaylandırmaya ve düşüncelerinizi paylaşmaya özengösterin.
NAFLD'si olan obez insanlar birkaç hafta içinde bundan kurtulabilir.
- Bu da beni insanların neden L-metamfetaminden hoşlanmadıkları sorusuna götürüyor. IV l-meth daha kötü olduğu için mi?
Örneğin l-selegin, l-metamfetamine dönüşür ve birçok insan bunu mao-b inhibisyonu için kullanır, ancak daha az istenen stereoizomere DÖNÜŞÜR .
- Tekrar soruyorum, neden d,l-metamfetamin daha fazla kullanılmıyor? Bunun nedeni d-metamfetaminin en çok bağımlıyı üretmesi mi? Bunun arkasındaki mantık nedir?
"Oneliners" için lütfen cevap vermeyin: "LoL onun bcs es ist scheiße" ♄, lütfen detaylandırmaya ve düşüncelerinizi paylaşmaya özengösterin.