Question Laboratuvarınızı nerede kuracaksınız?

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Sizce laboratuvarınızı kurmak için iyi bir yer neresi?
Geçenlerde bir ofis binasında ucuz kiralık bir ofis ilanı gördüm.
Sizce laboratuvarınızı bir ofis binasında kurmak iyi bir fikir mi? Tabii ki başkaları oradayken uyuşturucu üretmeyeceğim ama geceleri veya diğer tüm insanlar gittiğinde üreteceğim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Her yere kurabilirsiniz, jeneratörler çalışır. Dayanılmaz bir koku ile uğraşmanız gerekir.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Evet, biliyorum. Ot yetiştirmek için yetiştirme çadırı almayı planlıyordum. Bu, sentez tarafından yapılan tüm kokuları filtrelemeli. Yani bir ofis binasında izopropil alkol ya da aseton kokusu alsanız herkes bunu garip bulur.

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
IPA veya aseton en az endişe duyduğunuz konular olmalıdır.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Bu sadece bir örnek. Kokainle kafam iyiyken bir ofis binasında bir kilo P2NP ile dolaşıp bunu herkese göstermeyeceğim. O kadar aptal olamam. Uyuşturucu bile kullanmam ve sadece herkes binanın dışındayken üretirim.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Rahat edeceğiniz bir yer ayarlayın, kimse sizi görmeyecek, sadece ihtiyacınız olanı kullanın, işiniz bittiğinde kaldırın, sağduyulu olun, evet ve hapishane benzeri bir ortamın yapısından ya da polis için bir şeyler yapmaya zorlanmaktan hoşlanmıyorsanız asla uyuşturucudan bahsetmeyin, eğer biri öğrenirse muhtemelen sizi ideal bir arkadaş olarak bulmayacaktır.

Özetlemek gerekirse, sadece ihtiyacınız olan aparatları temizleyin ve ilerledikçe kaldırın, sadece ihtiyacınız olan kimyasalları ve sadece gereken miktarlarda kullanın ve sonra anal seksten hoşlanıp hoşlanmadığınıza bağlı olarak insanlara başarınızı anlatın veya ağzınızı kapalı tutun

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Diğer başlıkta laboratuvar yerleri ile ilgili bir bağlantı gördüğümde hayal kırıklığına uğradım, sanki her şeyin bir cevabı varmış gibi, sadece bunu bulmak için. Lütfen bunu kişisel bir saldırı olarak algılamayın, ancak ton, alay ve perspektif kombinasyonumun ilgilenen herkes için amacıma ulaşmasını umuyorum. Mesajlara bir yanıt olarak: Yatak odamda rahatım. Bu orayı bir laboratuvar kurmak için ideal bir yer yapmaz. Kiralık bir mülkte bir "uyuşturucu laboratuarı" kurmak veya işletmek muhtemelen başlangıçta kötü bir fikirdir, çünkü sahibi değilsiniz ve anahtarı olan tek kişi değilsiniz, ticari bir kuruluşta da mı? Sanırım mesai saatleri dışında olduğu ve rahat olduğunuzdan emin olduğunuz sürece sorun yok. Evet, aslında, hayatınızı ve özgürlüğünüzü riske atarken GERÇEKTEN rahat olun. Pijamalarınızı giyin, kendinizi evinizde hissedin. Rahatlıktan kastınızın, temelde, 'güvenli' olarak gerekçelendirebildiğiniz her türlü kapasitede çalışabilecek özgüven olduğunu anlıyorum. Ancak, bu kesinlikle sadece rehavete yol açabileceğinden, ben olsam buna hiç yanaşmazdım.
.
Kayıtsızlık hakkında ne derler? (Unuttum ama...) Kendinizi asla sahte bir güvenlik hissine kaptırmayın ama bu konuda endişelenerek saçlarınızı da beyazlatmayın. "Kokainin etkisinde değilim, binanın etrafında bir kilo metilaminle eter gibi kokarak koşturmuyorum, zaten orada olmayan herkesle konuşuyorum, bu yüzden 'her şey yolunda.'" Kim olduğunuzu ve ne yapıyor olmanız gerektiğini söylüyorsanız o rolü oynamaya çalışın ve paranoyak, kararsız ve dengesiz bir yasadışı uyuşturucu üreticisi gibi görünmemeye çalışın, şüpheli bir şekilde eylemlerini gizlemeye çalışın. Her aşçıya, ham ürününüzü militarist bir inisiyatif ruhuyla çıkarır çıkarmaz sizi sağlık kontrolünden geçirmeye gelen yargıç, jüri ve cellat gibi davranın. Örneğin, mümkünse yeniden kristalleşme öncesinde veya sırasında parçalamaya ve temizlemeye başlayın.

Sanılanın aksine, hapishaneler ve ceza infaz kurumları homoseksüel tecavüzcülerle ya da muhbirlerle dolu değildir. Şüphesiz, doğrulanabilecek olandan çok daha fazlası vardır. Bu güzel kurumlardan birkaçını ziyaret etme şerefine nail oldum. Diğerlerinin nerede ve nasıl zaman geçirmeyi sevdiklerini bilmiyorum, herkesin kendi tercihi, ben bu denklemin dışında kalmayı tercih ederim. Belki de bu klişenin suçlusu Hollywood'dur. Hem oğlancılık hem de otoriteyle iletişim kurmak/uzlaşmak, hangi düzeyde olursa olsun, genellikle evrensel olarak ve açıkça dışlanır. "İyi" hapishane gardiyanları bile ispiyoncuları sevmez, çünkü gardiyanların kendileri de ispiyonlanır. Kendim okumayı ve egzersiz yapmayı tercih ederim, satranç da iyidir. Yapmamanız gereken bir şeyi yaparken yakalanmanın bir sonucu olarak özgürlüğünüzü kaybetmek, her ne kadar öyle olmak zorunda olmasa da ve biz de bunun için çok çabalasak da, işin doğasında var. Bazen yüksek maliyetlerden kaçınılsa da, bir noktada beklenmeli ve planlanmalıdır.

Benim tavsiyem: ilk günden en iri adamların canına okuyun ya da birinin kaltağı olun..... yani... Herkese saygı gösterin ama arkadaş edinmemeye çalışın. Hiçbir çeteye katılmayın. "Kendi insanlarınızla" takılın. Kumar oynamayın ya da kafayı bulmayın. Pisliklerini kendine sakla. Sağlam bir adamsanız, işinize bakıyorsanız ve ne zaman susmanız gerektiğini biliyorsanız, endişelenecek bir şeyiniz olmamalıdır. Büyük olasılıkla, siz davet etmediğiniz sürece kimse sizi polis ya da dolandırıcı olarak bir şeye zorlamayacaktır. Yasaları çiğneyeceğinizi ve hiçbir şeyin korkunç bir şekilde yanlış gitmeyeceğini düşünüyorsanız, hayal görüyorsunuz demektir. Kendi kanınız sizi satmaya ikna edilebilir, "kendi iyiliğiniz için."... "Kendinize veya başkalarına zarar vermenizi önlemek için." Gerçekten de, gevşek dudaklar gemileri batırır.

Sonuç olarak, eskilerin bana dediği gibi, "eğer cezayı çekemeyeceksen, suçu işleme." Eğer adım atmak istiyorsanız, sonuçlarına hazırlıklı olun ve bunlarla TEK BAŞINIZA başa çıkın. Size söz veriyorum, insanlar sizi dinleyecek ve "bu çok kötü" diyecekler ama günün sonunda şansınızın ne kadar kötü olduğu ve işlerin nasıl sonuçlandığı kimsenin umurunda olmayacak. Akıllı arılar ilk paralarıyla yepyeni Escalade'leri için dönen jantlar ve çıkartmalar almazlar. Parayı, bir avukata ve kefalete ihtiyaç duydukları ve herkesin şaşırtıcı bir şekilde sırtını döndüğü kötü günler için saklarlar. Alınganlık olarak algılanan her şey için özür dilerim. Niyetim sadece yardım etmek. Ayrıca hapishane konusuna bu denli girdiğim için özür dilerim, ancak bu forumdaki hiç kimseden, hayat SNAFU'ya uğradığında ne yapılması gerektiği konusunda gerçek bir içgörü ya da deneyime sahip pek fazla tavsiye görmedim. Hepimiz bitiş çizgisine tek parça halinde ulaşamayacağız. İstatistiksel olarak, birçoğumuz bu yolda bir noktada duvara çarpacağız. BB ekibinin radarın üzerinde uçtuğunu görmeyi umuyorum. Hepinize bol şans, başarı ve bereketli aşlar diliyorum! Bu uzun yazı için de özür dilerim.
---Sevgi ve saygılarımla. o7

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Sana kızgın değilim dostum, söylediğin her şey doğru, bir tane koyabileceğin bir yer var, doğru yapmanın yolları var ama yakalanacaksın ya da yerel işadamı seni mahvedecek ya da onlar için çalışacaksın, bu olur gasp olur popüler olur olmaz, özellikle de bulunması zor bir popülerliğe sahipseniz Kimseye söylemeseniz bile günleriniz hızla sayılı olacak ve laboratuvar kurmak için yer soran insanlar benim naçizane fikrime göre verdiğim cevabı almalı, bu herkes için tam olarak doğru cevap değil ama uyuşturucu laboratuvarını nereye kurmalıyım diye soran biri için kesinlikle doğru cevap. Belki de sadece merak ediyordur, bir kitap üzerinde araştırma yapıyordur ve mantıklı olandan daha fazla parası olduğu bir yere uyuşturucu laboratuvarı kurmak istiyordur diye bir argüman olabilir. İnanın bana bunları görmüyorum çünkü gerçek insanlara değer veriyorum ve kesinlikle sadece yardım etmeye çalışmıyorum. Bunu, aldıkları dozlar hakkında yalan söyleyen ve dozları yazdığını ve her şeyin nasıl iyi sonuçlandığını söyleyerek övünmeye çalışan insanlarla karşılaştırırdım ve insanların bunu gerçek olarak kabul edip 250 mg Etizolamm alacağını hiç düşünmemiştim. NBOMe bileşiklerinin depolanmış hatları iyi mi, böyle insanların hastanede polislerle konuşması, topluluğun bir grup f****** holiganı gibi görünmesini sağlayan şeylerin yasaklanmasıyla sonuçlanmasına üzülüyorum, bir topluluğun yok edilmesini teşvik etmemek herkesin sorumluluğundadır. Hayatımda kendimi hiç bu kadar yaşlı hissetmemiştim. Burayı önemsiyorum, bahçemden defolun.

Last edited:

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Tavsiyem: ilk gün en büyük adamların kıçını tekmeleyin ya da birinin orospusu olun..... yani... Herkese saygı gösterin ama arkadaş edinmemeye çalışın. Hiçbir çeteye katılmayın. "Kendi insanlarınızla" takılın. Kumar oynamayın ya da kafayı bulmayın. Pisliklerini kendine sakla. Sağlam bir adamsanız, işinize bakıyorsanız ve ne zaman susmanız gerektiğini biliyorsanız, endişelenecek bir şeyiniz olmamalıdır. Büyük olasılıkla, siz davet etmediğiniz sürece kimse sizi polis ya da dolandırıcı olarak bir şeye zorlamayacaktır. Yasaları çiğneyeceğinizi ve hiçbir şeyin korkunç bir şekilde yanlış gitmeyeceğini düşünüyorsanız, hayal görüyorsunuz demektir. Kendi kanınız sizi satmaya ikna edilebilir, "kendi iyiliğiniz için."... "Kendinize veya başkalarına zarar vermenizi önlemek için." Gerçekten de, gevşek dudaklar gemileri batırır.

bunu yapacaktır. ÇENENİ KAPA, kendi insanlarınla ilgilen ve aptal olma. Normal davran. Anlaşma tamam.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Ve hayır, verdiğiniz hayat değiştiren tavsiyeler hakkında bir şey bildiğinizi düşünme projeksiyonunuza güceniyorum, bu kadar güvenliydi, kesinlikle hiçbir gerçek dünyaya dayanmayan tavsiyeler verdiğinizi duymak rahatsız edici bir şeydi, herhangi biri olabilirim, her şeyi uyduruyor olabilirim, bir sohbet programı olabilirim ama yapmadığım şey insanları mümkün olan en yüksek ölçekte aptalca şeyler yapmaya teşvik etmektir, sadece bir düşünün adamım

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Abi, kafam eskisinden daha çok karıştı. Kiminle konuşuyorsun lan sen? Benimle mi? Başka biriyle mi?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Böyle düşündüğünüz için üzgünüm @testint - Sanırım benimle konuşuyor @Kanalratte556
Ancak, beni suçladığınız şeyleri yaptığıma inanmıyorum. Kesinlikle kasıtlı olarak değil. Söylediklerinizi tekrar okuyun ve 'bir düşünün, dostum'
Kasıtlı olarak kimseye ismiyle hitap etmedim ya da ismini söylemedim, bu yüzden lütfen bu kadar hassas olmayın. Hepimiz burada birbirimize yardım etmek ve birbirimizden bir şeyler öğrenmek amacıyla iletişim kuruyoruz (umarım).

Hayat değiştiren tavsiyeler mi? Bu kadar güvenle ve -kesinlikle- gerçek dünyadan habersiz ....anything.... ? Kimseyi büyük ölçekte aptalca şeyler yapmaya teşvik ettim mi? Tam olarak ne hakkında düşündünüz? Benim tavsiyem basitçe şuydu: Suç işlerken asla rahat olmak akıllıca bir fikir değildir - başarılı suçlular genellikle bu şekilde yakalanır. Sonuçlarıyla başa çıkamayacağınız risklere girmeyin. Söz konusu sonuçlara karşı birikmiş paranız olsun. Belki de gizli uyuşturucu üretimi için halka açık bir yer kullanmayın. Hapse girerseniz sözde oğlancılara ve polis kölelerine fazla yaklaşmamaya çalışın.

"Benim tavsiyem: ilk gün en büyük adamların kıçını tekmeleyin ya da birinin orospusu olun..... yani..." - algılanan herhangi bir suçu etkisiz hale getirmeye çalışmak için küçük bir mizah amaçlıydı. Testint Tavsiyeniz sadece "rahat edeceğiniz bir yer seçin ve hapishane seksini sevmiyorsanız ağzınızı kapalı tutun" gibi görünüyor. Belirttiğiniz noktalara 'şeytanın avukatlığını' yaptığım ve her şeye iki sentimi eklediğim için beni affedin. Hiç kimse hiçbir şeyin güvenli olduğunu ya da her şeyi bildiğini varsaymamalıdır, tüm söylemeye çalıştığım bu. Her şeyi bilmediğimi biliyorum, biliyormuş gibi davranmaya ya da öyle görünmeye çalışmıyorum. .... Ancak ne bildiğimi biliyorum. Kimse bunu elimden alamaz ve gerekirse son nefesime kadar bunu söyleyeceğim.

Söylediklerime değer biç dostum. Ki bunun bir değeri olmamalı. Sonuçta, ben kesinlikle internetten bir hiçim, ilerledikçe bir şeyler uyduruyorum, hatta AI bile olabilirim. O yüzden alınmanıza gerek yok. Bu bir saldırı ya da tartışma değil, sadece öneri ve eleştiri amaçlıydı. Elbette, NE İSTİYORSANIZ YAPIN. Ben daha çok risk alma ve sonuçlarına hazırlıklı olma fikrinden bahsediyordum... sadece eylemlerinizden SORUMLU OLUN, en önemlisi de kendinize karşı.

Daha iyi bir kelime bulamadığım için "kesinlikle ... gerçek dünyada ... HİÇBİR ŞEY" konusuna gelince. Bu yerlere birkaç kezden fazla ve uzun süreler boyunca gittiğimi belirtmiştim. Dediğim gibi, ziyaretçilerin hepsi yumuşak kıçlı dışkı güvercinleri olmuyor. Bu olan bir şey, ancak kaçınmak istenirse tüm bu karmaşadan kaçınmak da zor değil. Kimseye hapishanede ya da dışarıda hayatını nasıl yaşayacağını söylemeye çalışmam, bence tüm ekstra saçmalıklar olmadan cezanı nasıl çekeceğine dair tavsiyem (eğer yapmak zorundaysan) tam olarak bunu yapmaya çalışan herkes için iyi bir başlangıç noktasıdır. Söylediklerimin hiçbirinizi zaferden alıkoymasına izin vermeyin. Kendin yap, dostum. Arı olabildiğin kadar arı ol. Güvende olun <3

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Teşekkür ederim, gerçekten bir şeyleri kendim yapmış olmam ve daha iyi bir titreme eksikliği için gerçek şeyin yaşadığım gerçek hayattan ne kadar uzak olduğunu bilmek beni biraz bıktırdı 8 durmalı ve her şeyin deneyimlediğim gibi olmadığını hatırlamalıyım cevabınız için teşekkür ederim