Diğer başlıkta laboratuvar yerleri ile ilgili bir bağlantı gördüğümde hayal kırıklığına uğradım, sanki her şeyin bir cevabı varmış gibi, sadece bunu bulmak için. Lütfen bunu kişisel bir saldırı olarak algılamayın, ancak ton, alay ve perspektif kombinasyonumun ilgilenen herkes için amacıma ulaşmasını umuyorum. Mesajlara bir yanıt olarak: Yatak odamda rahatım. Bu orayı bir laboratuvar kurmak için ideal bir yer yapmaz. Kiralık bir mülkte bir "uyuşturucu laboratuarı" kurmak veya işletmek muhtemelen başlangıçta kötü bir fikirdir, çünkü sahibi değilsiniz ve anahtarı olan tek kişi değilsiniz, ticari bir kuruluşta da mı? Sanırım mesai saatleri dışında olduğu ve rahat olduğunuzdan emin olduğunuz sürece sorun yok. Evet, aslında, hayatınızı ve özgürlüğünüzü riske atarken GERÇEKTEN rahat olun. Pijamalarınızı giyin, kendinizi evinizde hissedin. Rahatlıktan kastınızın, temelde, 'güvenli' olarak gerekçelendirebildiğiniz her türlü kapasitede çalışabilecek özgüven olduğunu anlıyorum. Ancak, bu kesinlikle sadece rehavete yol açabileceğinden, ben olsam buna hiç yanaşmazdım.
.
Kayıtsızlık hakkında ne derler? (Unuttum ama...) Kendinizi asla sahte bir güvenlik hissine kaptırmayın ama bu konuda endişelenerek saçlarınızı da beyazlatmayın. "Kokainin etkisinde değilim, binanın etrafında bir kilo metilaminle eter gibi kokarak koşturmuyorum, zaten orada olmayan herkesle konuşuyorum, bu yüzden 'her şey yolunda.'" Kim olduğunuzu ve ne yapıyor olmanız gerektiğini söylüyorsanız o rolü oynamaya çalışın ve paranoyak, kararsız ve dengesiz bir yasadışı uyuşturucu üreticisi gibi görünmemeye çalışın, şüpheli bir şekilde eylemlerini gizlemeye çalışın. Her aşçıya, ham ürününüzü militarist bir inisiyatif ruhuyla çıkarır çıkarmaz sizi sağlık kontrolünden geçirmeye gelen yargıç, jüri ve cellat gibi davranın. Örneğin, mümkünse yeniden kristalleşme öncesinde veya sırasında parçalamaya ve temizlemeye başlayın.
Sanılanın aksine, hapishaneler ve ceza infaz kurumları homoseksüel tecavüzcülerle ya da muhbirlerle dolu değildir. Şüphesiz, doğrulanabilecek olandan çok daha fazlası vardır. Bu güzel kurumlardan birkaçını ziyaret etme şerefine nail oldum. Diğerlerinin nerede ve nasıl zaman geçirmeyi sevdiklerini bilmiyorum, herkesin kendi tercihi, ben bu denklemin dışında kalmayı tercih ederim. Belki de bu klişenin suçlusu Hollywood'dur. Hem oğlancılık hem de otoriteyle iletişim kurmak/uzlaşmak, hangi düzeyde olursa olsun, genellikle evrensel olarak ve açıkça dışlanır. "İyi" hapishane gardiyanları bile ispiyoncuları sevmez, çünkü gardiyanların kendileri de ispiyonlanır. Kendim okumayı ve egzersiz yapmayı tercih ederim, satranç da iyidir. Yapmamanız gereken bir şeyi yaparken yakalanmanın bir sonucu olarak özgürlüğünüzü kaybetmek, her ne kadar öyle olmak zorunda olmasa da ve biz de bunun için çok çabalasak da, işin doğasında var. Bazen yüksek maliyetlerden kaçınılsa da, bir noktada beklenmeli ve planlanmalıdır.
Benim tavsiyem: ilk günden en iri adamların canına okuyun ya da birinin kaltağı olun..... yani... Herkese saygı gösterin ama arkadaş edinmemeye çalışın. Hiçbir çeteye katılmayın. "Kendi insanlarınızla" takılın. Kumar oynamayın ya da kafayı bulmayın. Pisliklerini kendine sakla. Sağlam bir adamsanız, işinize bakıyorsanız ve ne zaman susmanız gerektiğini biliyorsanız, endişelenecek bir şeyiniz olmamalıdır. Büyük olasılıkla, siz davet etmediğiniz sürece kimse sizi polis ya da dolandırıcı olarak bir şeye zorlamayacaktır. Yasaları çiğneyeceğinizi ve hiçbir şeyin korkunç bir şekilde yanlış gitmeyeceğini düşünüyorsanız, hayal görüyorsunuz demektir. Kendi kanınız sizi satmaya ikna edilebilir, "kendi iyiliğiniz için."... "Kendinize veya başkalarına zarar vermenizi önlemek için." Gerçekten de, gevşek dudaklar gemileri batırır.
Sonuç olarak, eskilerin bana dediği gibi, "eğer cezayı çekemeyeceksen, suçu işleme." Eğer adım atmak istiyorsanız, sonuçlarına hazırlıklı olun ve bunlarla TEK BAŞINIZA başa çıkın. Size söz veriyorum, insanlar sizi dinleyecek ve "bu çok kötü" diyecekler ama günün sonunda şansınızın ne kadar kötü olduğu ve işlerin nasıl sonuçlandığı kimsenin umurunda olmayacak. Akıllı arılar ilk paralarıyla yepyeni Escalade'leri için dönen jantlar ve çıkartmalar almazlar. Parayı, bir avukata ve kefalete ihtiyaç duydukları ve herkesin şaşırtıcı bir şekilde sırtını döndüğü kötü günler için saklarlar. Alınganlık olarak algılanan her şey için özür dilerim. Niyetim sadece yardım etmek. Ayrıca hapishane konusuna bu denli girdiğim için özür dilerim, ancak bu forumdaki hiç kimseden, hayat SNAFU'ya uğradığında ne yapılması gerektiği konusunda gerçek bir içgörü ya da deneyime sahip pek fazla tavsiye görmedim. Hepimiz bitiş çizgisine tek parça halinde ulaşamayacağız. İstatistiksel olarak, birçoğumuz bu yolda bir noktada duvara çarpacağız. BB ekibinin radarın üzerinde uçtuğunu görmeyi umuyorum. Hepinize bol şans, başarı ve bereketli aşlar diliyorum! Bu uzun yazı için de özür dilerim.
---Sevgi ve saygılarımla. o7