G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Bunun ne olduğunu bilen var mı? Tadı biraz tatlı. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 260 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 77
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #2 Yaptınız mı, satın mı aldınız yoksa buldunuz mu? İlaç mı, şeker mi yoksa mermer mi? Daha fazla bilgiye ihtiyacım var Upvote 0 Downvote
Yaptınız mı, satın mı aldınız yoksa buldunuz mu? İlaç mı, şeker mi yoksa mermer mi? Daha fazla bilgiye ihtiyacım var
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Satın aldım ve burundan çektiğinizde sizi uyanık tutuyor, tamamen yüksek değil, çevrimiçi aradım ve 4cmc gibi görünüyor Upvote 0 Downvote
Satın aldım ve burundan çektiğinizde sizi uyanık tutuyor, tamamen yüksek değil, çevrimiçi aradım ve 4cmc gibi görünüyor
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 Ve ezdiğinizde toz 3cmc ve 3mmc gibi görünüyor ve küçük parçalara ayırdığımda rengi sarımsı değil şeffaf olarak değişiyor Upvote 0 Downvote
Ve ezdiğinizde toz 3cmc ve 3mmc gibi görünüyor ve küçük parçalara ayırdığımda rengi sarımsı değil şeffaf olarak değişiyor
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #5 Vasat bir katinona benziyor. Benim tahminim de bu yönde. Ne olarak satın aldınız? Yani ne olması gerekiyordu? Upvote 0 Downvote
Vasat bir katinona benziyor. Benim tahminim de bu yönde. Ne olarak satın aldınız? Yani ne olması gerekiyordu?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 3cmc olması gerekiyordu, ama tatlı tadı ne olacak? Bunun normal olup olmadığını söyleyebilir misiniz? Upvote 0 Downvote
3cmc olması gerekiyordu, ama tatlı tadı ne olacak? Bunun normal olup olmadığını söyleyebilir misiniz?
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #7 Üzgünüm, emin değilim. İnternette biraz araştırdım ve birisi bunu söylemiş: rage3c: Benim iki sentim: 3cmc tuzludur, 3mmc değildir.3cmc berraktır, 3mmc değildir. VapinLyf: 3-cmc ile klorun tadını alabilirsiniz. Hemen ardından ketamin kullandıysanız, ikisinin de ortak bir tadı paylaştığını fark edebilirsiniz. Tatlı olduğuna dair bir şey bulamadım. Upvote 0 Downvote
Üzgünüm, emin değilim. İnternette biraz araştırdım ve birisi bunu söylemiş: rage3c: Benim iki sentim: 3cmc tuzludur, 3mmc değildir.3cmc berraktır, 3mmc değildir. VapinLyf: 3-cmc ile klorun tadını alabilirsiniz. Hemen ardından ketamin kullandıysanız, ikisinin de ortak bir tadı paylaştığını fark edebilirsiniz. Tatlı olduğuna dair bir şey bulamadım.