Question Sodyum Nitratı Nitrite İndirgeme Yolları

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Son zamanlarda yasadışı reaktiflerden kaçınmaya çalışan bir meslekten olmayan kişi olarak belirli AB bölgelerinde amfetamin sentezi olasılığı üzerine biraz teori yapıyordum.
Bu durumda, daha düşük yüzdelerde satın alınabilen ancak konsantre hale getirilen sülfürik asit olacaktır,
cıva(ii)nitrat, daha önce elde edilen sülfürik asit ve elde edilmesi kolay olan cıva dahil olmak üzere ayrı bir damıtmadan yapılabilir.

Şimdi tek suçlu P2NP için nitroetan ki bu kişi muhtemelen sodyum nitrit dışında her şeyi elde edebilir.
Bu arada nitrat açıkça bulunabiliyor ve nitrite indirgemenin çeşitli yollarını araştırdım. Ancak bunların hiçbiri çok net veya tutarlı görünmüyor ve nihai saflıklar yetersiz görünüyor, hatta yüksek saflığın gerekli olup olmadığından bile emin değilim.

Özellikle bu konuda deneyimi olan var mı merak ediyorum? Tekrar belirtmek isterim ki, bunların hepsi benim için hala teori ve hiçbir şekilde herhangi bir hazırlığa yakın değil, anlayışımda büyük olasılıkla başka kusurlar da olabilir, sanırım yasal kullanılabilirlik ve prosedür açısından her şeyi anlamlandırmak istiyorum. Şimdiye kadar en çok bilgiyi buradan aldım, bu yüzden şimdiden minnettarım, ancak burada biraz çıkmaza giriyorum.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Bu çocukça, zaman çok değerli, bitmiş ürüne mümkün olduğunca yakın başlamanız veya elde edilmesi daha kolay kimyasallarla bir şeyler üretmeniz gerekir, nitratı azaltmak zaman kaybıdır.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Nitrit, kürleme tuzlarından düşük konsantrasyonlarda elde edilebilir mi?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Evet, ancak en yüksek miktar %1'dir ve geri kalanı mutfak tuzudur.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
%1 bu çok zor!

Birkaç reaksiyon var, ısı ve kurşun (iğrenç).

Isı ve sülfürün de işe yarayacağını duymuştum. Her iki şekilde de karmaşık reaksiyonlar.

Amfetamin için p2NP'den geçmeyen başka bir OTC yolu daha var. P2P üzerinden giden yolları araştırdınız mı?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ne yazık ki ikisi de mümkün değil. P2P'ye gelince, yaptığım küçük araştırmaya göre P2NP'den çok daha fazla düzenlemeye tabi, bu nedenle teknik olarak Polonya'dan P2NP ithal edebilseniz de, ziyaret edilmeyeceğinizin garantisi yok.

Dünden beri ülke içinde Nitroethane satan bir satıcı buldum ve EUS doldurmamı istemiyor gibi görünüyor, ki bu biraz garip. Çünkü Aseton için de EUS doldurulmasını istiyor. Gerçekten Nitrometan olup olmadığını merak ediyorsunuz ama bu pek olası değil, çünkü fiyatı 100 ml için yaklaşık 65E gibi yeterince yüksek.

Bununla birlikte, farklı bir mağazadan alınan Nitroetan dışında, diğer reaktifler aslında ironik bir şekilde Amazon'da açıkça mevcut. Bazılarının sadece konsantrasyona ve cıva tuzları için nispeten kolay 2 ayrı reaksiyona ihtiyacı var. Ancak hepsini Amazon'dan sipariş etmek ne kadar akıllıca olur ve ayrı zamanlarda birkaç şey sipariş etmek hiç yardımcı olur mu?

Last edited:

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Bunun iyi bir uygulama olduğunu düşünmüyorum. Reaktanları elde etmek için farklı platformlara ve yerlere sahip olmak çok daha iyi. Bununla birlikte, küçük kişisel miktarlar genellikle uygundur.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Eğer çok fazla iş yapıyormuş gibi hissediyorsanız, size neler yaşadığımı anlatayım...

Amonyak nitrat ile başladım. Nitratı indirgemenin en iyi yolu sırasıyla 3:2 mol NaNO3 ve NaOH karıştırmaktır. Karışımı eriyene kadar ısıtın (alüminyum tava harika çalışır). 1 mol elementel sülfür hazırlayın ve ara sıra karıştırarak iksirlere ekleyin, dikkatli olun, ekleme sırasında ateş başlayacaktır. Tüm sülfür eklendikten sonra soğumasını bekleyin. Su ekleyin ve her şeyi çözün ve buharlaştırın. İlk önce Na2SO4 katılacaktır. Filtre edin, yeniden kristalleştirin ve saf NaNO2 elde edin.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Bu göz korkutucu bir süreçtir ancak YouTube'da bu süreçle ilgili birkaç video bulabilirsiniz. Ne bekleyeceğinizi bilmeniz için onları izlemenizi öneririm.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
İlk sentezim için her şeyi otc yaptım. Benzaldhyde dahil. Aylarımı aldı. En iyi yol hazır kimyasallar satın almaktır. Elbette dikkatli olmalısınız ama doğru opsec ile her şeyi "güvenli" bir şekilde elde edebilir ve hatta paradan tasarruf edebilirsiniz.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Ölçeklendiremeyeceğim hiçbir şeyi yapmam, bir peni için bir pound için.