Question Wacker 304 Çelik ve 316 Çelikte Oksidasyon

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Safrolün mdp2p'ye Wacker oksidasyonunun, korozyona uğrayacağını bilerek 304 çelik bir kapta gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini veya yalnızca 316 çeliğin işe yarayıp yaramayacağını merak ediyorum.

Sac metal genellikle 304'tür, sanırım ve bunu Wacker için bir reaksiyon kabı yapmak için kullanabilirseniz gerçekten güzel olur. Paladyum klorürün aşındırıcı olduğunu biliyorum ve basınçlı bir kabın patlaması ideal değil.

Bu yüzden hep merak ettiğim için soruyorum. 316 sac elde etmek daha zor görünüyor, ancak eminim yapılabilir, sonra sadece bükün ve kaynak yapın, ancak bu büyük ölçüde basitleştiriyor.

Nacho

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Strike'ın klasik "Total Synthesis II" kitabını kütüphaneden indirip Wacker ox ile ilgili bölümü okumak istersiniz. Hatırladığım kadarıyla evet ama benim sözüme güvenmeyin. Yanılıyor olabilirim ama Wacker'ın hiç basınçlandırılması gerekmiyor ya da bir balonu doldurmak için gerekenden daha fazla basınçlandırılması gerekmiyor. Strike bunu neredeyse sıfır basınçta yapmak için çeşitli seçenekler ortaya koyuyor.