Question i̇laç üretmek çok ucuz

cookin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Merhaba, bana üretimde gerçekten ucuz ilaçlar olup olmadığını ve nasıl pişirileceğini söyleyebilir misiniz? Daha çok amfetamin veya LSD veya başka bir uyuşturucu gibi mi?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
bütçe ne kadar ve hedef ne?

amfetami̇n ucuz, lsd gerçekleşti̇ri̇lebi̇li̇r deği̇l

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Benzodiazepinlerin doz başına ucuz olduğunu duymuştum. 1 seferde binlerce doz sentezliyorsunuz ama sonra dozajlama ve hapları basmak darboğaz oluyor.

cookin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
gerçekten ucuz olması gerekiyor. meth veya mephedron'dan daha ucuz çünkü ülkemde 4-MMC üretimi için ürünler pahalı ve ulaşılması zor

cookin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
4-MMC'nin nasıl çalıştığını biliyorum çünkü ülkemde gerçekten popüler ama lsd veya mdma gibi bir şey yapmak istiyorum

cookin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bana bu konuda bazı forumların linkini gönderebilir misiniz?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
708
A-PVP bazı pazarlarda popülerlik kazanmıştır. Bu madde basit ve ucuz bir senteze, çok güçlü bir etkiye ve düşük bir doza sahiptir. Yakın zamanda, bu maddenin sentezi üzerine bir video klip hazırladık, birçok kişi bununla ilgilenebilir.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/media/%CE%B1-pvp-synthesis.47/

Last edited by a moderator:

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Hayır, sadece ikinci elden duydum, doza kıyasla canavar verimi alıyorsunuz, burada hiçbir bilgim veya deneyimim yok

Charlenedelarosa

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
biri bana yardım edebilir mi... 5CLADB ve belki diğer kannabinoidlerin nasıl sentezleneceği konusunda yardıma ihtiyacım var..... lütfen ulaşın yardımınıza ihtiyacım var!!!
şimdiden teşekkürler