Looking for a vendor Satıcı Deneyimleri!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Merhaba arkadaşlar. Şu anda ALIBABA'dan bazı öncüller satın almaya çalışıyorum. Deneyim vahşi ve korkutucu. Satış temsilcilerinden bana farklı fiyat teklifleriyle RFQ'lar gönderen çok sayıda mesaj alıyorum.

Asıl endişe verici olan, bazı satış temsilcilerinin çok beceriksiz olması, CAS numarasını kontrol ederek hangi kimyasalları talep ettiğimi bilmiyorlar, ancak bana bir fiyat teklifi ile hızlı bir şekilde yazacaklar ve onları mantıklı sorularla kovduktan sonra bazı kırmızı bayraklar görmeye başlayacağım.

Bazı satıcılar güvenilir görünüyordu, ama ne demişler birkaç çürük yumurta çok şeyi bozar. Çoktan sipariş verdim ama güvendiğim satıcıda ana öncülüm yok.

Alibaba'dan satın alma konusunda hiç kötü bir deneyim yaşayan oldu mu?

Lütfen deneyiminizi veya güvendiğiniz kişiyi paylaşın.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Bir irtibat paylaşamam ama daha önce kötü deneyimlerim oldu.

İyi bir satıcı için en iyi gösterge, satıcının e-posta yoluyla da iyi bir iletişime açık olması ve zaman içinde yalnızca hızlı bir satışla değil, uzun vadeli bir iş ilişkisiyle ilgilendiğini gösterebilmesidir.

Hangi ana öncülü kaçırıyorsunuz?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

"İyi bir satıcı için en iyi gösterge, satıcının e-posta yoluyla da iyi bir iletişime açık olması ve zaman içinde yalnızca hızlı bir satışla değil, uzun vadeli bir iş ilişkisiyle ilgilendiğini gösterebilmesidir.

Satıcı-alıcı ilişkisi konusunda aynı veya benzer düşünceleri paylaşıyor gibiyiz....! Ana öncülüm hakkında size DM göndereceğim

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Güzel, sizden haber almak için sabırsızlanıyorum