- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Merhaba arkadaşlar. Şu anda ALIBABA'dan bazı öncüller satın almaya çalışıyorum. Deneyim vahşi ve korkutucu. Satış temsilcilerinden bana farklı fiyat teklifleriyle RFQ'lar gönderen çok sayıda mesaj alıyorum.
Asıl endişe verici olan, bazı satış temsilcilerinin çok beceriksiz olması, CAS numarasını kontrol ederek hangi kimyasalları talep ettiğimi bilmiyorlar, ancak bana bir fiyat teklifi ile hızlı bir şekilde yazacaklar ve onları mantıklı sorularla kovduktan sonra bazı kırmızı bayraklar görmeye başlayacağım.
Bazı satıcılar güvenilir görünüyordu, ama ne demişler birkaç çürük yumurta çok şeyi bozar. Çoktan sipariş verdim ama güvendiğim satıcıda ana öncülüm yok.
Alibaba'dan satın alma konusunda hiç kötü bir deneyim yaşayan oldu mu?
Lütfen deneyiminizi veya güvendiğiniz kişiyi paylaşın.
Asıl endişe verici olan, bazı satış temsilcilerinin çok beceriksiz olması, CAS numarasını kontrol ederek hangi kimyasalları talep ettiğimi bilmiyorlar, ancak bana bir fiyat teklifi ile hızlı bir şekilde yazacaklar ve onları mantıklı sorularla kovduktan sonra bazı kırmızı bayraklar görmeye başlayacağım.
Bazı satıcılar güvenilir görünüyordu, ama ne demişler birkaç çürük yumurta çok şeyi bozar. Çoktan sipariş verdim ama güvendiğim satıcıda ana öncülüm yok.
Alibaba'dan satın alma konusunda hiç kötü bir deneyim yaşayan oldu mu?
Lütfen deneyiminizi veya güvendiğiniz kişiyi paylaşın.