Looking for a vendor Valentino Cartel

Patron

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Merhaba, Valentino Cartel'e güvenebilir miyim? Eğer 1 kg kokain alacaksam?
Birisi ondan büyük miktarda satın aldı mı?

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Merhaba!
1KG sipariş etmeden önce, kalitemizi ve meşruiyetimizi kanıtlamak için bizden daha küçük bir miktar satın alabilirsiniz. Bundan sonra yolunuza devam edebilirsiniz;)
Bu forumdaki ve başka yerlerdeki diğer açgözlü / dolandırıcı satıcıların aksine, bir "MOQ" umuz yok çünkü bu tamamen mantıksız çünkü kimse bu tür bir parayı internetteki anormal bir kişiye teslim etmeyecek:ROFLMAO:

Düzenli müşterilerimden bazı incelemeleri görmek için grubuma gidin ve kendiniz görün:

[GROUP=73][/GROUP]

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Forum içindegrubuna bağlantı yerine topluluğunuzun BB kodunu belirtmek daha iyidir.
SGSbgqFDtd

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Bu miktarları satın almak istiyorsanız, başınıza gelebilecek en iyi şey paketin elinize ulaşmamasıdır
Bu ürünü tehlikeye girmeden nasıl alacağınızı biliyorsanız
Ödemeyi bbescrow ile yaparsanız, size siparişi gönderir ve yanınıza aldığınızda anlaşmayı sonuçlandırabilirsiniz.

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Patron Burada diğer herkesin söylediklerine tamamen katılıyorum. Hazır olduğunuzda bana haber verin!

MadRabbit

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Efendim ne sipariş ederseniz edin, ilk başta daha az miktarda sipariş verin dediği gibi alacaksınız

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Aaron Stevens bir dolandırıcı, bu arada gerçek adı Aaron Rodgers olan ve Kuzey Kaliforniya'da yaşayan, insanları kocaman bir göbek kahkahasıyla soyan çok iyi bir dolandırıcı. Burada onlara pembe mafya, yani Valentino Karteli diyorlar. Tasarımcı Valentino. Görebileceğiniz en üretken dolandırıcılardan biri, çok kurnaz. Bu çöp parçasıyla uzaktan bile bağlantılı herhangi bir hesaptan kaçınırdım, çünkü sonunda sizi yakalayacak ve bu olacak, artık para yok.