- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 0
Merhaba, iyi günler. İki sorum var. Birincisi, haplardan Efedrin elde etme yöntemleriyle ilgili olarak bir uzmana danışmak. Bu web sitesinde açıklanan yöntemlerin elimdeki haplar için işe yarayabileceğinden emin değilim. Elimde haplarımda bulunan yardımcı maddelerin bir listesi var (her biri 50 mg efedrin hidroklorür içeren yaklaşık 300 hapım var). Yardımcı maddeler şunlardır:
-Mikrokristalin selüloz.
-Talc
- Magnezyum stearat
- Sodyum karboksimetil nişasta (A tipi).
Bu bileşimle, Efedrin hidroklorürünü çıkarmak için hangi yöntem daha uygun olur?
İkinci bir soru, iki boyunlu 2000 ml'lik düz tabanlı bir şişeyle ilgili yaşadığım bir sorunla ilgilidir. Şişe kirliydi ve ağızlarında alüminyum amalgam reaksiyonunun kalıntıları vardı. Ağızlardan birini cam bir tıpa ile kapattım ve tıpayı çıkarmaya çalıştığımda yapıştı ve çıkaramadım. Şişeye zarar vermeden bu cam tıpayı çıkarmak için ne yapabilirim? Selamlar ve teşekkürler.
-Mikrokristalin selüloz.
-Talc
- Magnezyum stearat
- Sodyum karboksimetil nişasta (A tipi).
Bu bileşimle, Efedrin hidroklorürünü çıkarmak için hangi yöntem daha uygun olur?
İkinci bir soru, iki boyunlu 2000 ml'lik düz tabanlı bir şişeyle ilgili yaşadığım bir sorunla ilgilidir. Şişe kirliydi ve ağızlarında alüminyum amalgam reaksiyonunun kalıntıları vardı. Ağızlardan birini cam bir tıpa ile kapattım ve tıpayı çıkarmaya çalıştığımda yapıştı ve çıkaramadım. Şişeye zarar vermeden bu cam tıpayı çıkarmak için ne yapabilirim? Selamlar ve teşekkürler.