Question Meth yapmanın en ucuz yolu sadece bir kez başarılı oldu

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Kimya uzmanlarına sorun! Çünkü ben bu yöntemle sadece bir kez başarılı oldum! Amfetamin hidroklorür yapmanın en ucuz yolu bu mu? Amfetamin kristallerinin üretilmesini engelleyen, gözden kaçan önemli halka bağlantıları var mı?
1. 40 gram fenilaseton, 20 gram metilamin hidroklorür ve 200 ml metanolü karıştırın, zayıf alkaliniteye nötralize etmek için eser miktarda sodyum hidroksit ekleyin ve bir imin ara ürünü oluşturmak için 80 derecede 2 saat reaksiyona girin.
2. İmin ara ürününe 10 gram sodyum borohidrit ekleyin ve amfetamin oluşturmak için oda sıcaklığında 6 saat boyunca reaksiyona girin.
3. Reaksiyon çözeltisine 100 ml su ekleyin, organik tabakayı ayırın ve yıkamayı üç kez tekrarlayın. Her seferinde 100 ml su kullandıktan sonra pH 5'e nötralize etmek için uygun miktarda hidroklorik asit ekleyin.
4. Tüm suyu buharlaştırın ve sıcaklık 100 derecenin üzerine çıktığında ısıtmayı durdurun. Elde ettiğiniz şey hala bir sıvıdır... ve kurutulana kadar kristal yoktur! Neyin yanlış gittiğini gerçekten bilmiyorum.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Doğru NaOH miktarı, 20 gram metilamonyum klorürü nötralize etmek için 0,5 g hesaplıyorum, bu da bir eserden daha fazla. Hesapladınız mı?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Evet, pH değerinin 8 ila 9 arasında olmasını sağlamak için kasıtlı olarak fazla miktarda NaOH kullandım.
Bu deneyde, reaksiyon karışımı 20 ml metilamonyum klorür, 200 ml metanol ve 40 ml fenilasetondan oluşuyordu. Reaksiyon 2 saat boyunca 80°C sıcaklıkta manyetik karıştırma ile gerçekleştirilmiştir.

View previous replies…

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
İmin ara ürününün oluşumundan sonra, reaksiyon karışımım (RM) susuz bir durumda kaldı. Oda sıcaklığına soğutulduktan sonra 10 mg sodyum borohidrit yavaşça ilave edildi. Reaksiyonun 6 saat boyunca devam etmesine izin verildi. Bu noktaya kadar, sorunun nerede ortaya çıkmış olabileceğinden emin değilim.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Kimyager değilim, bu yüzden yanılıyorsam düzeltin ama ph'ı pKa'dan 2 puan düşükten pKb'den 2 puan yükseğe, yani 12'1 ve 4.6'ya sallamak gerektiğini düşündüm. Bundan daha az gittiğiniz her nokta için, ürünün% 3'ünü yanlış formda bırakırsınız, bu nedenle 8 ile 9 arasında durduğunuzda% 9 ve diğer uçta% 1.2 kaybettiniz. Metilamonyum klorür bir katıdır, ancak ne kadar olduğunu ifade etmek için ml kullanıyorsunuz. Denklemin bir kısmı eksik, bu sıvının mol yoğunluğu nedir? Su mu yoksa...?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Malzeme miktarını doğru ölçemedim ama lütfen deneysel sürecimde başarısızlığa yol açacak daha ciddi hatalar olup olmadığını kontrol etmeme yardımcı olur musunuz? Örneğin ekstraksiyon aşamasında ek çözücü kullanmadan ayrıştırma için doğrudan su ekledim. Emin değilim. Sadece rm'nin tabakalaşmasının zaten açık olduğunu düşündüm, bu yüzden bunu yaptım.