Question İçinde meth bulunan dökülmüş su kahve filtresi. Nasıl çıkarılır?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
İçinde bir miktar metamfetamin bulunan bir kahve filtresinin üzerine yanlışlıkla su döktüm. Şimdi o kahve filtresi tüm suyu çekti ve meth kahve filtresinin içinde :-D. Onu ıslak kahve filtresinden çıkarmanın hızlı ve kolay bir yolu ne olabilir?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Yani daha fazla suda çözüp suyu buharlaştırabileceğinizi biliyorum ama o zaman kahve filtrelerinin her yerinde (ya da içinde?) nasıl kalır? Kahve filtrelerinden ayırmak için kullanabileceğim bir şey var mı?

schwabbi

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
başka ne yapmak istiyorsunuz? sadece yeterli miktarda su koyarak filtreyi boşaltın ve suyu buharlaştırın. eğer "dökülen" suyu zaten kaybettiyseniz metamfetamini de kaybetmiş olacaksınız.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Dökülen suyun hiçbirini kaybetmedim. Şimdi bir miktar su ekledim ve filtreleri çıkardım. Buharlaştırma için maksimum sıcaklık ne olmalıdır?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Vakum altında yapmak daha iyidir. Tersi durumda çok fazla ısıtmayın. Sıcaklıkla birlikte havaya maruz kalmak ürününüzün küçük bir kısmını bozabilir.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Aslında vakumum yok. Çok fazla su ekledim çünkü suyu hızlı bir şekilde buharlaştırabileceğimi düşündüm. Şimdiye kadar sadece 30 santigrat derecede çalıştırdım çünkü ne kadar ısının iyi olacağını bilmiyorum ama bu gerçekten çok yavaş. Sanırım izopropanol gibi bir şey daha iyi olabilirdi.

Yaklaşık 2g için ne kadar naoh'a ihtiyacım olur? Bununla her şeyi elde edebilir miyim?
Burada sadece sülfürik asit var. sülfat yapmanın hızlı bir yolu ne olabilir?

Bu süreçte bir kayıp beklenebilir mi? Eğer evet ise, belki de sadece sıvı formda tutacağım ve öyle kullanacağım :-D

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Merhaba. Yeniden ekstraksiyon durumunda bazı kayıplar olacağı kesin. Aslında içebilirsiniz =) Bu en basit yol.