Question baharat yardimi

helion60

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Herkese merhaba, AB veya İngiltere'ye teslimat yapacak iyi baharat (k2 / yasal yüksekler) dükkanları olup olmadığını öğrenmek istiyorum?
İkinci sorum ise, kendim pişirmek için gerekli olan tüm malzemeleri temin edip edemeyeceğim (doğu AB'de, eğer orada mevcutsa satın alabilecek insanlar var ama henüz hangi ürünleri aradığımdan emin değilim) bu forumda çok şey okudum (kimya konusunda hiçbir fikrim yok) eskiden damnesia (resim1 ve 2) adlı bu ürünü aldığımı hatırlıyorum, eğer bunu satın alabileceğim bir yer varsa veya herhangi biri bana bazı ipuçları veya nasıl yapılacağına dair bir eğitim bağlantısı konusunda yardımcı olabilirse, Teşekkürler.

Attachments

• MW9BRInKvO.png
    MW9BRInKvO.png
    134.8 KB · Views: 257
  • UY9lQqr4DF.png
    UY9lQqr4DF.png
    82.2 KB · Views: 238

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Son zamanlarda, sigara karışımlarının üretimi için sentetik kannabinoid satın almak zor olmuştur. Kullanıcılarımızdan birinin bir sentez laboratuvarı kurabileceğini ve noid satabileceğini umuyoruz.

malayboy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
ya ama çok fazla dolandırıcı satıcı, hala kimyasallar ve test satıcıları satın almak için yolumuzda, hız beklenmedik bir şekilde yavaşladı

TheDiscoking

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Satıcımın ADBB satın almaktan ne kastettiğini bilen var mı? Tutarlı bir cevap bulamıyorum.