- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Cevap almayı umduğum sorum ya da belki de birkaç farklı makul cevap, muhtemelen kristaller şeklinde olan yüksek saflıkta metamfetamin hcl almak olacaktır. Bunlar boyut ve ağırlık olarak değişiyor ve bir zamanlar çok daha büyük ve yoğun kayalar şeklindeydi. arzum bunları almak ve mümkünse çok daha büyük kümeler halinde önceki formlarına döndürmek. üzerinde çalışmayı düşündüğüm boyut 1/4 pound ila 1 kilogram arasında herhangi bir yerde olabilir. Bütün bir canavarlık yaratmak gibi bir arzum yok, daha ziyade 7 gramdan 1 oz'a kadar herhangi bir boyutta parçalar oluşturmak istiyorum. şu anda bir katkı maddesi eklemek istemiyorum. ancak, boyut olarak daha büyük kristaller oluşturma arzuma yardımcı olabilecek herhangi bir önerisi olan varsa, ancak çok daha önemlisi ağırlık olarak, her türlü öneri ve geri bildirimi duymak isterim. Hepinizden haber almak dileğiyle. O zamandan beri kaldırılmış olan oldukça pervasız bir gönderi için tüm platformdan resmi bir özür dilemek istiyorum. çok daha uygun ve olgun etkileşimleri dört gözle bekliyorum.
Teşekkürler
Teşekkürler
Last edited: