- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 8
Çalkala ve pişir. Bunun için önerisi olan arkadaşlar, bu yazının altına yazabilir misiniz, sonuçları paylaşalım
amonyum sülfat 1kg
sodyum hidroksit 1kg
coleman yakıtı 1kg
max energier lityum AA
hidroklorik asit %37 1 kg
2 litrelik soda akış şişesi
ibucold c 1 kutu
tylolhot 1 kutu
ilk olarak nurofen 1 kutu (2400 mg pseudo),
60 gram amonyum sülfat aodim hidroksit 400 ml coleman yakıtı 1 parça toplam 40 saniyede 1 şerit lityum
(Gaz basıncını şişenin kapağını açıp kapatarak geçirdim olaylar reaksiyon 25-120 dakika renk değişimi mavi bronz altın vb renkler 2400 mg ilacı yavaş yavaş ekliyorum Sonra girdapta çalkalayıp kapatıyorum)
İlacı ekledikten 15-30 dakika sonra reaksiyon çikolata sütümsü renkler oluyor ondan sonra süzüyorum ve hcl gazlanıyor kaçırdığım bir şey var mı?
İlk defa deneyeceğim için malzeme fiyatları ve ilaç fiyatları pahalı o yüzden salla pişir teknolojisi.
amonyum sülfat 1kg
sodyum hidroksit 1kg
coleman yakıtı 1kg
max energier lityum AA
hidroklorik asit %37 1 kg
2 litrelik soda akış şişesi
ibucold c 1 kutu
tylolhot 1 kutu
ilk olarak nurofen 1 kutu (2400 mg pseudo),
60 gram amonyum sülfat aodim hidroksit 400 ml coleman yakıtı 1 parça toplam 40 saniyede 1 şerit lityum
(Gaz basıncını şişenin kapağını açıp kapatarak geçirdim olaylar reaksiyon 25-120 dakika renk değişimi mavi bronz altın vb renkler 2400 mg ilacı yavaş yavaş ekliyorum Sonra girdapta çalkalayıp kapatıyorum)
İlacı ekledikten 15-30 dakika sonra reaksiyon çikolata sütümsü renkler oluyor ondan sonra süzüyorum ve hcl gazlanıyor kaçırdığım bir şey var mı?
İlk defa deneyeceğim için malzeme fiyatları ve ilaç fiyatları pahalı o yüzden salla pişir teknolojisi.