Question Shake And Bake (meth) yeni deney

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
8
lityum ve sodyum metali yerine shake and bake yöntemi için elektronik akım verme olayı nasıldır, hangi madenle kaç volt?

bunu çözersek lityum ve sodyum metali kullanmamıza gerek kalmayacak arkadaşlar.

Attachments

• 3dZSMY8LGk.png
    3dZSMY8LGk.png
    684.7 KB · Views: 265
  • ANefFcR3bo.png
    ANefFcR3bo.png
    511.1 KB · Views: 248

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Yani... Anot ve katot, kurban edilebilir bir tür metal olacaktır. Net kazanç hiçbir şey değil ama eğer erişiminiz varsa, o zaman yapmanız gereken şey bu

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
8
anot katot yerine gümüş kullanabilir miyiz ne kadar voltaj sağlamamız gerekir

Akım ile tabaklanması gerekir mi? amonyum sülfat metanol Sodyum hidroksit içeriği kullanacak mıyım

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Fester Amca'dan Gizli Psychedelic ve Amfetamin Üretiminin İleri Teknikleri Bölüm 12 "Huş Ağacı İndirgemesi Üzerine Elektrikli Bir Varyasyon"

Peki ya sorun alkali metalleri ele geçirmek değilse? Ya bunun yerine amonyağı kesmek istiyorsanız? Amonyak berbat kokar. Endişelenmeyin: https://www.eurekalert.org/news-releases/985409

Ayrıca anot ve katotun metal olması gerekmez

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
8
anot katot yerine gümüş kullanabilir miyiz ne kadar voltaj sağlamamız gerekir

Akım ile tabaklanması gerekir mi? amonyum sülfat metanol Sodyum hidroksit içeriği kullanacak mıyım

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Fester diyor ki "Malzemeler tencerede, DC akımını geçirme zamanı
çözelti boyunca. Akım geçirmek için çok fazla voltaj gerekir.
sıvı amonyak yoluyla, yaklaşık 90 volt. En uygun
kaynağı bir DC ark kaynağıdır."

Yüksek DC elde etmenin en iyi yolu bir ark kaynağı değildir. Türkiye'de normal 220-240v şebeke var, bunu bir kapasitörle düzeltilmiş köprü doğrultucu devresiyle kullanın. 4 şebeke sınıfı diyot ve bir kondansatör gerekli olan tek şeydir. DC çıkışı şebeke AC'sinin %63'ü, yani yaklaşık 140V olacaktır ki bu da yeterlidir. Voltajı kontrol etmek için bir potansiyometre kullanın

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
8
İstediğim voltu verebileceğim her voltajı verecek bir cihazım var

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Biri elektriği iletmesi gerektiğini düşünebilir 🤔 yani.... Sanırım Google'da metal olmayan iletkenleri arayacağım çünkü bir şey bulamadım. Muhtemelen dün uyumalıydım 😕

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Elektrolitler arasında kalsiyum potasyum magnezyum hidroklorür, sodyum bulunur. Çözücünün içine koyduğunuz metal parçalar elektrottur. Ben bunların genellikle reaksiyona özgü olması gerektiği izlenimine kapılmıştım. Elektrolizi bir reaksiyon olarak düşünmemiştim bile.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Elektrolit bir metal değildir ve iyonların da metal içermesi gerekmez, örneğin hidrojen karbonat bir elektrolittir. Sülfürik asit en ünlüsüdür. Plastik olan organik elektrolitler de vardır. Elektrotların da metal olması gerekmez, pek çok şey elektriği iletir, dolayısıyla tüm yarı iletken endüstrisi.

Elektrot malzemesi genellikle başa çıkması gereken iyonlara özgüdür, çünkü bazıları sadece yok olur, diğer hususlar toplu elektrolizde yüzey alanı, verimlilik ve fiyat olabilir. Elektroliz genellikle her elektrotta bir tane olmak üzere 2 reaksiyondan oluşur

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Düşünce tarzınızı gerçekten çok beğendim... Lityum pillerle uğraşmak tam bir eziyet... Elektrotlarla bir laboratuvar kurmak mükemmel bir fikir.
HCl toplamak için NaCl'yi elektrolize edebilir ve bu Hcl'yi MA Tuzu yapmak için yeniden kullanabiliriz.
Burada Lityum'un yerini alabilecek olmak büyük bir avantaj.

Fikir için teşekkürler. Benden çok ileride olmanıza rağmen umarım işbirliği yapabiliriz.