Question Bu Forum için (güvenlikle ilgili) iyileştirmeler

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
46
@HEISENBERG

Bunu herkese açık olarak yayınlamaya karar verdim çünkü birçoğumuzun ilgisini çekecek.

Gerçekten sahip olmak istediğim bir özellik, belirli bir pn'nin otomatik olarak silineceği bir süre ayarlayabileceğim bir zamanlayıcı gibi bir şey.
pn tartışmaları genellikle daha kişiseldir, belki de kolluk kuvvetleri vb. tarafından tespit edilmeye yardımcı olabilecek kişisel bilgiler içerebilir.
bu nedenle, veri sızıntıları veya bu foruma sızma durumunda olası izlerin miktarını düşük tutmak için otomatik silme olasılığına sahip olmanın iyi bir ek olacağını tahmin ediyorum.

ikinci olarak:
Sunucu kurulumunuz hakkında: Tam olarak ne tür kullanıcı verilerinin kaydedileceğini (sistem ayak izleri, coğrafi konum, ip adresi vb....) şeffaf bir şekilde açıklayabilir misiniz? Bunlar ne kadar süreyle saklanıyor?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Merhaba. Herhangi bir özel mesaj oluşturulduktan 30 gün sonra silinecektir. Konuşmalarınızı gizli bir anahtarla şifreleyebilirsiniz. Bu anahtarları yalnızca görüşmenin tüm tarafları anahtarı sakladıklarını onaylayana kadar sunucuda saklarız. Sadece forumun normal çalışması için gerekli olan bilgileri kaydediyoruz, ip adreslerini, parmak izlerini, coğrafi bilgileri kaydetmiyoruz. Ek olarak, daha fazla güvenlik için bir onion alanı kullanabilirsiniz.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Dün gece garip bir olay yaşadım:

Forumda oturum açarken mesaj göndermem ya da mesajlara yorum yapmam kısıtlandı ve sitenin çerezleri kabul etmemi gerektirdiğini söyleyen bir mesaj çıktı.
Sanırım bu bir hataydı çünkü yeni bir Tor kimliği aldığımda bu hata tekrarlanmadı ama yine de garipti.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Hata tekrarlanırsa, ekran görüntüsü alıp bana gönderebilirsiniz, ancak bu hatanın son NoScript güncellemesinden kaynaklandığını varsayıyorum

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
46
Teşekkürler, gelen kutumun otomatik olarak temizlendiğini fark etmemiştim.

PGP uygun bir seçenek.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Kendiniz kontrol edebilirsiniz, 30 günden eski özel mesajları bulamazsınız.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

Tor Browser'ın yeni güncellemesi 'potansiyel kimlik sızıntısı' açılır pencerelerine neden oluyor! Bu açılır pencereleri görmezden gelebilirsiniz

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Tamam, haber verdiğin için teşekkürler.

Aslında, Tor tarayıcısından gelmeyen bir açılır pencereydi, Breaking Bad tasarımına yerleştirilmişti. Hala bir açılır pencere ama Tor'dan değil.
Ayrıca, yalnızca bir kapat düğmesi vardı, tıkladım ama çerezleri kabul etmek veya etmemek için hiçbir şey yoktu.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Evet, birkaç ay önce otomatik meta verilerin personelden kaldırılmasıyla ilgili bir güncelleme vardı