Question Toz kokaini bastırın

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Toz kokainin nasıl bastırılacağını ve hala balık pulu kalacağını bilen var mı? Bastırmayı denedim ama parlaklığı yok ve donuk görünüyor. Ayrıca, ürüne herhangi bir kesici madde koymadım. Teşekkürler

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Hidrolik yataklı bir pres ve logonuz veya seçtiğiniz damga ile sıkıştırma kapaklı uygun bir kare 20 mm kalınlığında çelik levha kutu kullanmanız gerekir...
Metale yapışmaması ve her yere gitmemesi için plastik sargı ve kasap kağıdı.

Parlaklık vermek için en iyi yöntem, parlaklık ve balık pulu efekti vermek için iyi bir kesici olan (borik asit) veya (micca tozu) kullanmaktır.

Bulduğum en iyi oran
Saf İnci %90 1kg kesilmemiş
●220g borik
●30g mic tozu {İnci beyazı}
●50g Lidokain
●200g kreatin

Ayrıca biraz daha fazla heyecan için amfetamin kullanabilirsiniz, ancak ne istediğinize ve insanların tüketmesine bağlı...

Dizel kokusu veya oje kokusu vermek istiyorsanız, sprey şişesiyle karıştırarak az miktarda püskürtebilirsiniz, ancak tüketicilerin sevdiği koku için sadece 1-3 sprey!

Umarım bu yardımcı olmuştur

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Merhaba, borik asit koklamayı denediniz mi? Hoşunuza gitti mi?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
G.Patton Avustralya'daki herkes bunu C'yi kesmek için kullanıyor, burada en iyi kesim atm'de dönerken yanmıyor ama geri yıkarken çözülüyor.

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Merhaba kardeşim.
Preslendikten sonra kombinasyonun nasıl göründüğüne dair bir resmin var mı?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
BB Forum Zarar azaltma politikasına göre herhangi bir kesinti yapılmasını ve saf olmayan ürün satılmasını / kullanılmasını önermiyoruz.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Peki ya ultra güçlü ilaçlar? Örneğin etazenler veya kannabinoidler

Aslında onları güvenli ve inaktif bir maddeyle kesmek daha iyi olmaz mıydı? Keşlerin çoğu bu kadar güçlü maddeleri güvenli bir şekilde kullanamayacak kadar aptaldır (ben de öyleydim, biliyorum)

(Alay etmiyorum, umarım böyle anlaşılmamıştır, yasal bir soru)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
araya girdiğim için üzgünüm... 1 şeyi anlayın. daha fazla para kazanmak için kesmek istiyorsunuz. neden daha iyi fiyat istemiyorsunuz? sadece cüzdanınız adına, bir şey kazanmanıza izin vermeyi seçen biri için her türlü tehlike riskini bilerek koydunuz... bakın, bunun için yazılı bir yasa yok... bir gün birisinin daha akıllı olacağını ve şanssızsanız bu kişinin iksirinizle akıllandığını ve kafanızı koparıp boynunuza sıçtığını bekleyin

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Çok güçlü maddeler söz konusu olduğunda, tablet formlarında dolgu maddeleri kullanmaya değer. Kannabinoidler genel olarak farklı bir konudur. Kokain, metamfetamin, amfetamin vb. gibi sizi bir düzine mg ile yoğun bakım ünitesine ya da tabuta gönderemeyecek uyuşturuculardan bahsediyorum.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Bak eğer bana bunu verirsen ve ben de öğrenirim ... wtf doğal hukukun bir kısmına ihtiyacın var ... borik asit ve bok ...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hepinizin mixxed kokainin parlamasını sağlamanın tek yolunun borik asit kullanmak olduğunu düşünmeniz aptalca.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Açgözlü olmayın beyler. İnsanlara iyi ekipman verin

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Borik asit kokainin görünüşüne pek benzemiyor. Bu adam %90 kokaini alıp %54'lük indirim kutusu malına dönüştürmüş. Eğer yakalanırsanız, eklediği tüm ağırlık (500g) artık kolluk kuvvetleri için kokaindir. 1 kg kokaininiz vardı ve şimdi 1,5 kg'ınız var. Kesilmiş mal için 75 $/g ve %90'ı için 100 $ isteseydiniz, çoğu insan fazladan para öderdi. Elinizde daha az ağırlık vardı, hile yapmak için zaman ya da para harcamadınız. Bütün bu fikir hatalı bir mantık. Eğer gerçekten hiçbir şey yapmadıysanız ve sadece tekrar bir araya getirmeyi umuyorsanız, küçük bir şeyin içine koymanızı ve ÇOK AZ NEMLENENE kadar damla damla su eklemenizi öneririm. Muhtemelen gram başına 2 damla (1/10 ml) ve 1 SANİYE boyunca mikrodalgaya koyun. Bu, polar kokain moleküllerini hizalayacaktır. Eğer içine bir şey koyduysanız, pH değerini düşürdüğünüz için onu tamponlamanız (asitle) gerekir. İsterseniz gerekçemi daha ayrıntılı anlatabilirim.