C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 Apr 17, 2024 #1 LSD'nin PyBOP sentezinde dietilmetilamin yerine diizopropiletilamin gibi nükleofilik olmayan başka bir bazın kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyorum
LSD'nin PyBOP sentezinde dietilmetilamin yerine diizopropiletilamin gibi nükleofilik olmayan başka bir bazın kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyorum
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 23 Apr #2 büyük olasılıkla evet, ancak verim ve süreler değişecektir ve ben başarılı olduğu bilinen bir tanesini tercih ederim C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Reddit'ten biri bunun gerçekten uygun bir yedek olduğunu doğruladı. Verimi bilmiyorum ama işe yarayacaktır. Upvote 0 Downvote
büyük olasılıkla evet, ancak verim ve süreler değişecektir ve ben başarılı olduğu bilinen bir tanesini tercih ederim
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Reddit'ten biri bunun gerçekten uygun bir yedek olduğunu doğruladı. Verimi bilmiyorum ama işe yarayacaktır.
Reddit'ten biri bunun gerçekten uygun bir yedek olduğunu doğruladı. Verimi bilmiyorum ama işe yarayacaktır.
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 09 Sep #4 diizopropil ehil amin olabilir... C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP kullanılabilir, yakın zamanda feshedilen bir kimya subreddit'indeki adam bunu kanıtladı. Upvote 0 Downvote
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP kullanılabilir, yakın zamanda feshedilen bir kimya subreddit'indeki adam bunu kanıtladı.