Question Psödoefedrin (120mg) Sürekli Salım hapları Meth'e mümkün mü?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Levosetirizin (5mg) + Psödoefedrin (120mg) haplarım var. Bu haplarla Meth yapabilir miyim? Ben Hindistan'danım.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Bu tabletler metamfetamin üretimi için uygundur. İçlerinden psödoefedrini çıkarmanız gerekiyor.
Elinizde ne tür bir kabuk olduğunu ve efedrinin alkol ile çıkarılıp çıkarılamayacağını bilmiyorum.
Bu nedenle, tabletlerden toz yapardım ve her şeyi suda çözerdim, nsh 11-12'ye bir NaOH alkali çözeltisi eklerdim ve petrol eteri doldururdum ... bazı eterle birkaç kez ekstrakte eder ve suyla yıkardım. Ben olsam sudan kuruturdum.
Petrol eterini damıtır ve bazı psödoefedrin hidroklorüre dönüştürürdüm.
Sonra meth elde etmek istediğiniz teknolojiyi seçin.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Memnun oldum efendim. Bu süreç hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sonunda Meth yapmak için Psödoefedrin Hidroklorür veya Efedrin Hidroklorür'e ihtiyacım var mı? Çünkü her biri 30 mg Efedrin Hidroklorür içeren bu Efedrin Hidroklorür şişelerini de aldım.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Hiçbir fark yok.
Buz elde etmek için l-efedrin veya d-pseudoefedrin gerekir. Kural olarak, ilaçlar istenen formu içerir.
Her iki şekilde de metamfetamin elde edersiniz.
İstenen ürünü ampullerden çıkarmak çok kolaydır. Bir su banyosu yapın ve sıvıyı bir plaka üzerinde buharlaştırın ve efedrin hidroklorürü susuz aseton ile yıkayın.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
hey hank
Bende de aynı haptan var. Blisterde yazan bir içerik daha var - Renk - ferrik oksit kırmızı usp-nf. Söylediğiniz yöntem hap için kesin olarak işe yarıyor mu? çünkü reddit'te arama yaptım, farklı hapların farklı yöntemleri olduğunu söylüyor ama veritabanları tamamen Amerikan.

Hapın fiziksel tanımı - Hapın% 80'i beyaz renktedir ve geri kalan% 20'si açık kırmızı renktedir.

Bunu anlamadım.
"bazı birkaç kez eter ile ekstrakte eder ve su ile yıkardım. Sudan kuruturdum." "Petrol eterini damıtırdım ve bazı psödoefedrin hidroklorüre dönüştürürdüm."

eter psuedo'yu içine çektiğinde, psuedo'nun kristal oluşturması için onu dondurmamız gerekir, doğru mu? Dmt ekstraksiyonunun nasıl yapıldığı gibi, kristal oluşması için nps 24 saat boyunca dondurulur. Psuedo için de aynı şey geçerli mi? Psuedo HCL'dir, neden eteri damıtmamız ve bazı tekrar HCL'ye dönüştürmemiz gerekiyor?