Question Öncüllerin öncülleri *mephredrone*?

awesomesteaks

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Herkese merhaba, bu yazıyı okuyordum
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-mephedrone-in-nmp-large-scale.231/#post-6186
mephredrone'un öncüllerinin nasıl yapıldığına dair herhangi bir öğretici veya fikir var mı?

2-bromo-4-metilpropiyofenon (BK4)
n-metil-2-pirolidon (NMP)
Metil amin %40 aq.soln

Bu tarifi test etmek için tüm reaktiflerin 1/10'unu veya belki 0.5/10'unu kullanmayı planlıyorum.

Herhangi bir tavsiyeniz var mı? Teşekkürler.

Reaction score
314
Last edited:

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2

"4-metilpropiofenon ve metilamini kendiniz elde edebilirsiniz, ancak çoğunlukla satın alın." Çok yararlı bir yazı, metilaminin oldukça izlenen bir öncül olduğunu sanıyordum, sadece satın alabilir misiniz? Özellikle küçük miktarlarda mı demek istiyorsunuz?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Metilamin yapmak son derece kolaydır. Youtube'da "metilamin" araması yaptığınızda bunun bir videosunu bulamazsınız, ancak oradalar. İşte Choireboy NileRed, temelde aynı işlem olan trimetilamini yapıyor. Videoda metilaminin nasıl üretileceğine dair talimatlar bile veriyor:
.

Ya da sadece satın alabilirsiniz. Bu forumun "Listeler" bölümündeki "Contantinolus" satıcısına göz atın.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
2 bromo 4 metilpropiofenon metilen klorür metilamin %40 kullanmak ve bunu bir cam şişe meyve suyu veya votka içinde karıştırmak daha iyidir

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
2 bromo 4 metilpropiofenon metilen klorür metilamin %40 kullanmak ve bir cam şişe meyve suyu veya votka ile karıştırmak daha iyidir