Question Toz form vs kaya formu

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Bu yüzden,

İki farklı uyuşturucu pazarı arasında yaşıyorum. Birine yaklaşık bir saat uzaklıkta, diğerine ise bir saat uzaklıkta. İkisinde de büyük açık hava pazarları var. Bir pazarda 5, 10, 20 dolarlık torbalarda uyuşturucu satılıyor. Toptan gelen maddeler gibi (farklı fentalogues, h, nitazenes, benzos, Xylazine vb.) Kesim zaten eklenmiştir. Her noktanın farklı tarifleri vardır. Torbalar çok büyük, ancak tonlarca kesme ve dolgu maddesi olduğu açık. Şimdi ters yönde yaklaşık aynı mesafede olan diğer pazar da uyuşturucu satıyor. 20 dolarlık torbalar, yarım gramlar ve gramlar satıyorlar. Bahsedilen ilk pazarın aksine, bu bölgedeki uyuşturucu her zaman kaya formundadır. Eğer biri toz satmaya kalkışsaydı hiç şansı olmazdı. Bu 20 dolarlık torbalar ya da yarım veya tam gramlar genellikle taşla birlikte torbada ya da taş torbasına zımbalanmış ek torbada dormin hapları (Difenhidramin) ile birlikte gelir. Her iki pazara da aşina olduğum için, uyuşturucu taşlarının bulunduğu pazarın hala büyük ölçüde kesildiğinin farkındayım. Sadece bir şekilde kinin, Xylazine, etizolam veya manitol ekliyorlar ve bir şekilde boku birbirine karıştırıp tekrar kaya formuna dönüştürüyorlar. Birçok yöntem duydum ama çoğu kişi süreci sadece izlemiş ve gerçekten öğretememiş gibi görünüyordu. Pres kullanıldığını ya da sıvıya dönüştürüldükten sonra dondurulduğunu söyleyebiliyorlardı. Bunu yapma deneyimi olan biri var mı, çünkü hiçbir şeyi mahvetmeyi göze alamam.....

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Arkadaşım, o pazarları bırak ve bu pazardan al. Eğer bir şey alırsan saf olacaktır. Ve eğer kesilmişse, size ne ile ve ne kadar olduğunu söyleyebilirler.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Yani burada satıcı olan kişiler emanet hizmetlerinden yararlanmak istiyorlar, doğru mu?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Bu ne biçim bir uyuşturucu böyle? Hangi ülke? Kulağa çılgınca geliyor dostum, kültür şokundan bahsediyoruz! Etrafımda herhangi bir yerde ormana girip uyuşturucu veya öncüllerini bulabilirim. Birçok sınıfta. Anlattığın şey için para ödemeden önce sokağa kakamı yapar ve kıçımı çıplak elle silerdim.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
ABD. Kaynak kullanımı Pablo Escobar'lı Kolombiya gibi Orta Amerika narkotik ülkelerinden Meksika kartellerine geçti. Kaçakçılık daha da zorlaştı ve #4 yerini fent'e bırakmaya başladı. Daha sonra fent karşıtı yasalar nedeniyle diğer benzer maddeler ortaya çıkmaya başladı.

dopeyfour

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
ABD ve Kanada'daki sorun şu anda Fent'e eklenen sakinleştiriciler. Gerçekçi olmak gerekirse, gaz kromatografisi test edildiğinde, test edilen birçok torbada 20'ye kadar madde bulunmaktadır.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
İnanın bana, 100'lerce sayfalık analizden geçtim, eğer ABD'deyseniz bu kaynağa göz atın, belki de sizin denediğiniz bir şey bile görebilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla 100$ karşılığında ilaçlarınızı test ediyorlar, siz sadece postalıyorsunuz.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Eskiden satın aldığım tek uyuşturucu sadece diasetilmorfin ve parasetamol içeriyordu. Kabarık bej tozu.