Looking for a vendor Lehçe nitroetan/nitrometan

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Şu anda birkaç kişiden Polonya'dan gerçekten ucuz kimyasallar aldıklarını duydum.
En son konuştuğum adamla bir şişe kimyasala para ödemeye hazırdım ve sonra bana yarısını gönderdi ama sonra sessizliğe gömüldü....
Başka birinden de Polonya'nın ucuz kimyasallar ürettiğini duydum.
Özellikle nitroetan veya nitrometan arıyorum - sadece 25 litrelik variller bulabiliyorum ve bir ev kimyageri olarak bu kadarını ne karşılayabilirim ne de isterim!
Mümkünse her birinden bir litre iyi olurdu ve ayrıca sadece bazı temel maddeler - saf veya hatta azeotropik H2SO4.
Bunu sormama izin verilmiyorsa veya daha iyi bir yerde olabilirse lütfen çekinmeyin.
Akıl sağlığına yardımcı olmak için kişisel miktarlarda psychedelics yapan biri için insanlar küçük miktarlarda kimyasalı nereden temin ediyor? Ben İngiltere'deyim.
Teşekkürler!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Can sıkıcı değil mi? Polonya'ya gitmek ya da Çin'den 25 litre satın almak dışında bir çarem yok...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Ucuz olan Lehçe niteroetanı veya pahalı olan İtalyanca olanı kolayca bulabilirsiniz, her ikisi de Google'da kolayca bulunabilir

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nitrometanı organicchemistrypoland.pl adresinden kolayca temin edebilirsiniz - Soru sorulmuyor, ancak İngiltere Gümrüğü sorun olabilir, bu durumda ne kadar yaratıcı olacağını bilmiyorum.
Nitroetan içinse... İngiltere'deki yasaları bilmiyorum ama AB'de normal bir yasal reaktif. Brumer.com'dan ucuza ya da Almanya'daki S3 Chemicals'tan daha küçük miktarlarda alabilirsiniz.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Dürüst olmak gerekirse, İngiltere'ye bir şeyler göndermek oldukça kolay. Şimdiye kadar TÜM reaktiflerimi ve çözücülerimi bu şekilde aldım. Bu web sitesi dünyamı değiştirdi...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Nitroethan - nitrochemis harika geri bildirimlere sahip temiz bir satıcı

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
işte burada lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ne demek istiyorsunuz? Ülkede nitro var mı? Evet var, eğer kayıtlı bir işletmede çalışıyorsanız ya da bir bağlantınız varsa - ki ben de bunu soruyorum! Tanrım, insanlarla uğraşmak benim için kimyasallarla uğraşmaktan ÇOK daha zor. Kulağa bir pislik gibi geliyorsam özür dilerim ama herkes sizin gibi kendini beğenmiş cevaplar vermeden önce bir yerden başlamak zorunda!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ah evet, aslında nitrochemis'e bakmıştım - sadece bağlantıyı kaybetmişim! Bunun için çok teşekkürler! Bağlantılar bölümünde olduğunu biliyorum ama ikinci ve üçüncü kez baktığımda gözden kaçırmış olmalıyım - bu sitede P2NP'yi gördüğümü hatırlıyorum.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Dang - nitrochemis ülkeme nitroetan göndermeyecek... ne kadar sinir bozucu. Bu maddelerle çok sık karşılaşıyorum - sanırım yük uçağıyla gidemiyorlar...
Sanırım biraz P2NP alabilirdim ama asıl amacım bu değildi...
Görünüşe göre karşılaştığım her 'kaynak' İngiltere'ye gönderim yapmıyor.
Kimyasal madde satın almak, yaptığım gerçek kimyasal ilaçlardan daha zor hale geliyor.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Aslında İngiltere'de satılan harika bir ürün buldum ve sipariş vermem için alışılmadık bir ürün bile değil. Ben bir sanat öğrencisiyim ve DCM ve nitroetandan yapılan akrilik bir yapıştırıcı var. Az önce geldi ve DMT/DET sentezlerine devam edebilmek için metanol bekliyordum ama hayır....lol
Bu işleri yaparken aynı anda birden fazla projeye sahip olmayı faydalı buluyorum, sadece kimya edinimi açısından - muhtemelen aynı anda iki proje üzerinde çalışmazdım, bu delilik ama evet, edinim aşaması bugünlerde her zaman arayış içindeyim!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Özür dilerim kralım, içtenlikle. Bunu söylemek yersiz oldu. Cevabınız kafamı karıştırdı ve şu anda benzo detoksu yapıyorum. Çok hızlı - böyle küstah bir cevap için gerçekten özür dilerim...