Question Kesikli reaktörleri çevrimiçi sipariş etme

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
İnternetten 100 litrelik bir kesikli reaktör satın almayı planlıyorum.

İnternette tor tarayıcısında kesikli reaktörler sunan web sitelerine baktım ve bize uygun bir amaca sahip birçok reaktör buldum. Bunlar genellikle Çin toptan satış sitelerinde listeleniyor.

Bu forumda bu konuya benzer diğer bazı yazıları okudum ve aşağıdakileri öğrendim:

Sentezinizi gerçekleştireceğiniz mülkten uzak bir bölgede bulunan bir mülke reaktör sipariş edin. Gemide herhangi bir izleme cihazı olup olmadığını tarayın. Ayrıca ekibimin üyelerini bu uzak bölgede konuşlandıracağım (kırsalın ortasında, kelimenin tam anlamıyla kimsenin olmadığı bir yer seçtik), böylece bu ürünü işlerken ve sentez yerine taşırken bölgede bizi gözetleyen herhangi bir kolluk kuvveti varsa, bunu fark edeceğiz. Ayrıca kendimize ait bir drone'umuz var, böylece kimsenin bizi izlemediğinden emin olmak için tüm alanı kuş bakışı görebiliyoruz.

Bu Çin reaktörleri iyi mi?

Operasyon güvenliğimiz Avrupa'daki bir reaktörü güvenli bir şekilde idare etmek için yeterince iyi mi? (Tam olarak Almanya)

Bu tür reaktörlere sebepsiz yere sahip olmak yasal mı?

Bu konuda bize yol gösteren tüm nazik kişilere teşekkür ederim.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Eskiden bu kedi fare oyununu Amerikalılar ve onların sınır güçleri ile oynardık, pres makinelerini bir limandan geçirmeye çalışırdık. Şimdi bu oyun, teknolojik ilerleme ve tüm AB'nin reaktörler konusunda amlarına kum kaçmış olması nedeniyle sonsuz derecede daha zor. Paranız varsa, cam üfleme için özel siparişleri kabul eden bir şirketle arkadaş olun, yavaşça ya şahsen (bu yolu seçerdim) ya da çevrimiçi olarak (talebi fbi'ye iletebildikleri için daha kabataslak ve ertesi gün çömelip öksürüyorsunuz) sizin için reaktör yapmaları için çalışın.

Ayrıca bu forumda reaktör hakkında yazılanları okuduğunuzu, bazı resimler gördüğünüzü, belki bir tane için açık artırma yaptığınızı hayal ediyorum, ancak birisinin size bir tane satmasını bekliyorsanız... bir reaktörün gerçekte ne olduğunu, üzerinde nasıl bakım yaptığınızı, hangi parçaların en hızlı aşındığını, sınırlamalarınızın ne olduğunu ve ne yapmanıza izin verdiğini, senteziniz için hangi özellikleri istediğinizi öğrenin (bu tür büyük reaktörler genellikle belirli bir sentez için sipariş edilir ve özel şeyler eklenir), satıcı tüm bunları bilmenizi bekleyecektir. Suyu reaktöre nasıl bağlayacağınız gibi aptalca bir şey sorduğunuz anda, sizi rapor edeceklerinden veya sizden yararlanmaya çalışacaklarından emin olabilirsiniz.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Sadece satın alın. Paranoyaksanız alın ve GPS olup olmadığını kontrol edin. Adamlarım Çin'den reaktör sipariş ettiler ve geldiler. Ama GPS kontrolü yapılmamıştı.
Ayrıca size kadar takip edilemeyecek bir araba ile alın ve sipariş verirken getirecek kurye ile iletişim için yeni bir telefon numarası kullanın.
En iyisi rastgele bir sokakta sipariş vermek ve teslim etmeye gittikleri gün orada beklemektir.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Başarılı bir şekilde toplu reaktör siparişi verdiniz mi? İlk elden deneyim tavsiyesi mi veriyorsunuz?

Büyük şehirlerde, hangi arabayı kullandığınız önemli değildir. Özel bir departmandan polisler davanıza atanacak ve sizi büyük metropollerde sokak kamerasından takip edebilecekler veya gizli arabalar kullanarak sizi takip edebilecekler. Bu uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele departmanları hedeflerini birden fazla araçla takip etme konusunda eğitimlidir (biri geri çekilir, diğeri sizi takip etmek için katılır), artık insansız hava araçları kullanıyorlar ve bir toplu reaktörde, gps vericisi kadar küçük bir şeyi gizlemek için sonsuz sayıda yer var (örneğin teflonun bir kısmını delin ve oraya veya çelik çerçeveye yapıştırın, bir AAA pilden daha küçüktür). Meksika sınırına ne kadar yakın olursanız, kartel hedeflerini takip ettikleri için daha sofistike ve en başından itibaren DEA ile çalışma olasılığı daha yüksektir.

Makine siparişi vermek, onları almak, sökmek ve güvenli bir yere taşımak kadar basit değildir. Gözetleme operasyonları son birkaç yılda katlanarak daha sofistike hale geldi. Eğer bu kadar cesursanız o zaman boşuna uğraşmayın, reaktörü satın alın ve kendiniz görün.

IMO'ya göre mantıklı olan tek seçenek, bir tane üretebilecek bir şirkette hesap açmak ve bir süre sonra neden ihtiyacınız olduğuna dair iyi bir bahane ile sipariş vermek ya da bir toplu reaktör kullanacağınız bir iş cephesine sahip olmak, böylece doğrudan satın alabilir ve bir süre sonra teslimat yerinden taşıyabilirsiniz.

Yasal bir işiniz varsa, makineyi doğrudan satın almak ve bir süre sonra taşımak ve envanterden tamamen kayıp olarak yazmak kadar basittir (piyano üzerine düştü, bok kırıldı, kurtarılamaz). Bu en kolay ve en az karmaşık yoldur.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ayrıca LOL @ "rastgele bir sokağa sipariş et". Evet, kimyasal reaksiyonlar için kullanılan bir kabın terk edilmiş bir sokağa sipariş edilmesi kesinlikle şüphe uyandırmayacaktır. "Yeni bir araba ve yeni bir telefon numarası" da aynı şekilde, çünkü bu, parti reaktörünü kamyonetinize yüklerken polis sizi durdurup kimliğinizi sorduğunda önemli olacaktır. Yeni telefon numarası onları tamamen şaşırtacaktır!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Loki12 'nin dediği gibi, "rastgele bir sokağa sipariş vermek" kesinlikle iyi bir fikir değil. Planımız "kırsalın ortasında kimsenin olmadığı bir yere" sipariş vermek, çünkü muhabirlerimizden birinin orada bir mülkü var. Herhangi bir şüphe uyandıracak terk edilmiş bir sokak değil.

Eğer gizli bir operasyon gerçekleştirilirse bunu hemen fark ederiz çünkü bu gerçekten kimsenin olmadığı kırsal bir bölgede gerçekleşecektir. Dolayısıyla, şehrin ortasında CCTV aracılığıyla takip edilmemizle ilgili risk tanımınız ortadan kalkmıştır. Ayrıca kendimize ait bir drone'umuz olduğunu söyledik, böylece bölgedeki her aracı ve bölgede olup biten her şeyi görebileceğiz. Eğer birileri bizi takip etmeye hazırsa, bunu fark edeceğiz.

Bana kalırsa reaktöre emir vermenin en güvenli yolu bu. Yanılıyorsam beni düzeltin ama şu an için aklıma gelen tek iyileştirme başka bir drone satın almak ve diğer drone tüm bölgeyi kuş bakışı görürken gökyüzünde bir polis drone'u olup olmadığını kontrol etmek.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Özellikle bir cam reaktöre mi ihtiyacınız var? Almanya'dansınız, "kleinanzeigen "den çok sayıda çelik kap aldım ve çelik/kaynakçımın benim için ayarlamalar yapmasına izin verdim, bu şekilde cam reaktörler gibi 100/200L'lik bir hacimle sınırlı değilsiniz.